ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ
  • - Директен Чартер лет
  • - Авио компанија: Wizz Air

Поаѓање:

Скопје (13:45) - 2h 20m -> Кипар, Ларнака (17:05)

Враќање:

Кипар, Ларнака (17:45) - 2h 20m -> Скопје (19:05)

1. ден СКОПЈЕ – Кипар (Ларнака)

Пристугнување на аеродромот во Скопје 2 часа пред предвиденото време за лет. Директен лет за Кипа (Ларнака). Пристигнување на аеродромот во Ларнака. Средба со претставниците на агенцијата и трансфер со автобус до резервираниот хотел. Превземање и сместување во собите според хотелски правила (по 14:00 часот).  

од 4 до 7/10/11/14. ден Кипар

Денови за одмор и уживање во убавините на Кипар со престој во хотели (со услуги по сопствен избор од каталогот) лоцирани во туристичките хотелски зони на Кипар (Агиа Напа, Ларнака..). Можност за факултативни екскурзии во организација на локалната партнер агенцијата.  

5/8/11/12/15. ден Кипар (Ларнака)– СКОПЈЕ

Одјавување и напуштање на собите, според правилата на хотелот по што завршуваат хотелските пансионски услуги. Слободно време за индивидуални активности до заминување на аеродромот во Ларнака. Предавање на багажот два часа пред полетување. Директен лет за Скопје. Пристигнување во Скопје.

КИПАР ЧАРТЕР ЛЕТОВИ (СКОПЈЕ- КИПАР ЛАРНАКА - СКОПЈЕ)

РАСПОРЕД НА ЛЕТОВИ СО МОЖНОСТ ЗА ДОЛЖИНА НА ПРЕСТОЈ
(ноќи / денови)
Авиокомпанија: Wizz Air
Поаѓање:
Скопје (13:45) - 2h 20m -> Кипар, Ларнака (17:05)
Враќање:
Кипар, Ларнака (17:45) - 2h 20m -> Скопје (19:05)
ПоаѓањеДен4Н/5Д7Н/8Д10Н/11Д11Н/12Д14Н/15Д
03.07.2019СредаОКОК/ОКОК
07.07.2019Недела/ОКОК/ОК
10.07.2019СредаОКОК/ОКОК
14.07.2019Недела/ОКОК/ОК
17.07.2019СредаОКОК/ОКОК
21.07.2019Недела/ОКОК/ОК
24.07.2019СредаОКОК/ОКОК
28.07.2019Недела/ОКОК/ОК
31.07.2019СредаОКОК/ОКОК
04.08.2019Недела/ОКОК/ОК
07.08.2019СредаОКОК/ОКОК
11.08.2019Недела/ОКОК/ОК
14.08.2019СредаОКОК/ОКОК
18.08.2019Недела/ОКОК/ОК
21.08.2019СредаОКОК/ОКОК
25.08.2019Недела/ОКОК/ОК
28.08.2019СредаОКОК/ОКОК
01.09.2019Недела/ОКОК/ОК
04.09.2019СредаОКОК/ОКОК
08.09.2019Недела/ОКОК/ОК
11.09.2019СредаОКОК/ОКОК
15.09.2019Недела/ОКОК/ОК
18.09.2019СредаОКОК/ОКОК
22.09.2019Недела/ОКОК/ОК
25.09.2019СредаОКОК/ОКОК
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:
  • * 4, 7, 10, 11 или 14 ноќевања на база наведената услуга.
  • * Авионска карта на релација Скопје – Кипар – Скопје
  • * Организиран трансфер аеродром – хотел – аеродром ВО КИПАР*
  • * Аеродромски Такси
ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
  • * Патничко здравствено осигурување
  • * Хотелски услуги после одјавување на собите (*** хотелот има право да ги прекине услугите по времето предвидено за одјавување)
  • Факултативни екскурзии и други индивидуални трошоци.
 

* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 3 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ

* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ