WaikikiWaikiki

Банско 23 ти Октомври (Сопствен Превоз)

Хотелско Сместување БАНСКО / ЗАКУП / ГАРАНТИРАНИ СОБИ

Хотел

Тип на соба Макс Услуга 2 ноќи 3 ноќи Деца и дополнително легло
St. George Ski & Spa 4*
(Банско)
Dbl Eco 2+0 HB 36 54

Деца до 5,99 бесплатно. Трет возрасен во Студио / Апартман 1 спална 17 евра од ноќ. Дете од 6-11,99, 6 евра од ноќ. Доплата за Студио 6 евра / Апартман 11 евра по соба од ноќ

Dbl Std

2+0 HB 39 59
Gardenia 4*
(Банско) 
Dbl Eco 2+0 HB / 54

Прво 1 дете до 6,99 бесплатно. Второ дете до 6,99 – 9 евра од ноќ. Дете од 7-11,99 – 10 евра од ноќ. Трет возрасен – 13 евра од ноќ. Доплата за балкон 6 евра на ден

Dbl Std

2+0 HB / 57
Dbl Eco 2+0 AI / 67

Прво 1 дете до 6,99 бесплатно. Второ дете до 6,99 – 12 евра од ноќ. Дете од 7-11,99 – 13 евра од ноќ. Трет возрасен – 18 евра од ноќ. Доплата за балкон 6 евра на ден

Dbl Std

2+2 AI / 71
Club Belvedere 4*
(Банско)
App 1 Bedroom 2+2 HB 46 70

Деца до 5,99 бесплатно. Дете од 6-11,99 год. 11 евра. Трет возрасен на екстра кревет 16 евра во Апп 1 спална. ** Во Апп 2 спални минимум 4 лица!

App 2 Bedroom

4+2 HB 39 60
Zara Complex 4*
(Банско)
Dbl 2+0 HB 43 65

Дете до 5,99 бесплатно. Прво дете од 6-11,99 бесплатно. Второ дете од 6-11,99 -50% Попуст. Трето лице -30%// Акција 4=5 и 5=6

Dbl Lux

2+2 HB 45 68

Dbl

2+0 AI 54

80

Dbl Lux 2+2 AI 56

84

Hotel Murite 4*
(Банско, Околина)

Dbl 2+0 HB 44 66 Дете до 3,99 Бесплатно. Прво дете од 4-13,99 Бесплатно. Второ дете од 4-13,99 -50%. Трет возрасен -25%.
App 1 Bedroom 2+2

HB

54

80

Dbl

2+0 AI 55 83
App 1 Bedroom 2+2 AI 65

98

Hotel Trinity 4*
(Банско)

Dbl 2+1 HB+ 38 57 Дете од 0-6,99 бесплатно. Прво дете од 7-13,99 -50%. Второ дете 0-6,99 -70%. Второ дете од 7-13,99 -50%. Трет возрасен -30%
Apartman 2+2 HB+ 43

65

Dbl

2+1 AI Light 47 70
Apartman 2+2 AI Light 51

77

** Цени по лице за 2 или 3 ноќи. Во евра за уплати во денари по курс 1 евро = 62 мкд.