PANORAMA RESORT 4*, BANSKO
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
  01.12-20.12
09.03-31.03
21.12-27.12
12.01-23.01
03.01-11.01
24.01-08.03
28.12-02.01
SGL ROOM
1Ad 45 55 59 115
1Ad+1Ch(6-13,99) 56 69 74 144
1Ad+2Ch(6-13,99) 68 83 89 173
DBL ROOM
2Ad 62 74 82 118
2Ad+1Ch(0-13,99) 63 75 83 119
2Ad+2Ch(0-13,99)(0-5,99) 64 76 84 120
2Ad+2Ch(0-13,99)(6-13,99) 78 93 103 148
3Ad 85 102 113 162
STUDIO
2Ad 62 74 82 118
2Ad+1Ch(0-13,99) 63 75 83 119
2Ad+2Ch(0-13,99)(0-5,99) 64 76 84 120
2Ad+2Ch(0-13,99)(6-13,99) 78 93 103 148
3Ad 85 102 113 162
ONE BEDROOM APARTMENT
2Ad 66 78 88 124
2Ad+1Ch(0-13,99) 67 79 89 125
2Ad+2Ch(0-13,99)(0-5,99) 68 80 90 126
2Ad+2Ch(0-13,99)(6-13,99) 83 98 110 155
3Ad 91 107 121 171
3Ad+1Ch(0-13,99) 92 109 122 172
TWO BEDROOM APARTMENT
4Ad 132 156 176 248
4Ad+1Ch(0-13,99) 133 157 177 249
4Ad+2Ch(0-13,99)(0-5,99) 134 158 178 250
4Ad+2Ch(0-13,99)(6-13,99) 149 176 198 279
5Ad 157 185 209 295
5Ad+1Ch(0-13,99) 151 178 200 281
Доплата за Ручек
Возрасен 7 7 7 7
Деца (6-13,99) 5 5 5 5
Минимум Престој 3 3 3 4
Акција: 7=6, 14=12, 21=18 за период на престој 01.12.2019 – 31.03.2020
Доплата за Новогодишна (Незадолжителна) вечера возрасен (80ЕУР), дете 6-13,99 (38ЕУР)
Доплата за Божиќна (Незадолжителна) вечера возрасен (40ЕУР), дете 6-13,99 (25ЕУР)
Цени по соба со појадок и вечера, бесплатно користење внатрешен базен, сауна, парна бања, фитнес, детско катче, Ви-Фи, Трансфер до Гондолата, Анимација за деца.
ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД