Тип на сместување

01.09 – 30.11
BB HB

FB

По лице во Double Economy room

17 € 25 €

32 €

По лице во Double Standard room

18 € 26 €

35 €

По лице во Double  room with balcony

21 € 29 €

36 €

По лице во Double  Lux room

24 € 34 € 40 €
По лице во apartment 32 € 40 €

48 €

  • ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД

Во цената е вклучено:
– 1 ноќевање по лице на избраната услуга
– Бесплатно користење на базен, сауна, парна бања, паркинг
– Wi-Fi во целиот хотел
– Доцен “Check Out” 14:00pm, во зависнот со слободните места
– Туристичка такса

Попусти:
Прво дете до 5,99 год на дополнителен кревет – Бесплатно.
Второ дете до  5.99 год на дополнителен кревет – 50% попуст
Дете 6 – 11.99 год на дополнителен кревет – 35% попуст
– Возрасен на дополнителен кревет – 30% попуст
Single room – 20% од вкупната цена за двајца возраси

Политика на отказ:
Без пенали за отказ до 14 дена пред датумот на пристигнување:

По овој период 100% се задржува од вкупниот износ

No show 100 % penalty