HOTEL ILIOS 3*(B) KRIOPIGI

ЦЕНИ ПО СОБА ОД НОЌ НА БАЗА СПИЕЊЕ СО ПОЈАДОК – BB

Бр. на лица

15.05-05.06 06.06-30.06 01.07-16.07 17.07-28.08

DOUBLE ROOM

2Ad

31 42 46 61

TRIPLE ROOM

2Ad

42 49 60 69
2Ad+1ad 42 49 60

69

2Ad+1ch(0-2)

42 49 60 69
2Ad+1ch(3-11,99) 42 49 60

69

QUADRUPLE ROOM

2Ad 54 61 73

81

2Ad+1ad

54 61 73 81
2Ad+1ad+1ch(0-2) 54 61 73

81

2Ad+1ad+1ch(3-11,99)

54 61 73 81
2Ad+1ch(0-2) 54 61 73

81

2Ad+1ch(3-11,99)

54 61 73 81
2Ad+2ad 54 61 73

81

2Ad+2ch(0-2)

54 61 73 81
2Ad+2ch(0-2)(3-11,99) 54 61 73

81

2Ad+2ch(3-11,99)

54 61 73 81
Минимум Престој  1  1  1

 1

Stayover  tax  1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ