HOTEL ROYAL IDEAL BEACH 4* ALANYA           http://www.royalidealbeachhotel.com/
ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО
АВИОН/АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ/ТРАНСФЕР/СМЕСТУВАЊЕ
Поаѓање Ден 9 Ноќи/ 10 дена
DBP STD PRO (2Ad, 3Ad, 2Ad+1Ch, 2Ad+2Ch)
Возрасен Трето Лице 1. Детe (2-11,99) 2. Детe (2-5,99)
03.07.2019 СРЕДА 367 € 308 € 199 € 199 €
07.07.2019 НЕДЕЛА 376 € 316 € 199 € 199 €
10.07.2019 СРЕДА 383 € 322 € 199 € 199 €
14.07.2019 НЕДЕЛА 406 € 341 € 199 € 199 €
17.07.2019 СРЕДА 406 € 341 € 199 € 199 €
21.07.2019 НЕДЕЛА 406 € 341 € 199 € 199 €
24.07.2019 СРЕДА 406 € 341 € 199 € 199 €
28.07.2019 НЕДЕЛА 406 € 341 € 199 € 199 €
31.07.2019 СРЕДА 406 € 341 € 199 € 199 €
04.08.2019 НЕДЕЛА 406 € 341 € 199 € 199 €
07.08.2019 СРЕДА 406 € 341 € 199 € 199 €
11.08.2019 НЕДЕЛА 406 € 341 € 199 € 199 €
14.08.2019 СРЕДА 406 € 341 € 199 € 199 €
18.08.2019 НЕДЕЛА 399 € 335 € 199 € 199 €
21.08.2019 СРЕДА 396 € 333 € 199 € 199 €
25.08.2019 НЕДЕЛА 387 € 325 € 199 € 199 €
28.08.2019 СРЕДА 385 € 323 € 199 € 199 €
01.09.2019 НЕДЕЛА 385 € 323 € 199 € 199 €
04.09.2019 СРЕДА 385 € 323 € 199 € 199 €
08.09.2019 НЕДЕЛА 385 € 323 € 199 € 199 €
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ROLLING EARLY BOOKING -50% (МОМЕНТАЛНО СПО)

* КОНКРЕТНИ ИНФОРМАЦИИ И КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
– Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата Sun Express (недела и среда) или Turkish Airlines (сабота).
– Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин.
– Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
– Услугите на претставникот на организаторот или ино – партнерот на дестинацијата.
– Трошоци за организација на програмата.”

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
– Задолжително патничко осигурување.
– Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии.”

УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
– Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО.
– За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции…), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.

* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ