WaikikiWaikiki

Автобуски Превоз

Превоз Лето 2017

ДржаваГрад на поаѓањеMесто на поаѓањеВреме на поаѓање
МакедонијаКуманово(бензиска Макпетрол - автопат)04:15h
МакедонијаСкопје:(паркинг пред WIP хотел / наспроти саем)05:00h
МакедонијаШтип:(паркинг пред нова пошта)05:15h
МакедонијаПрилеп:(бензинка Лукоил, на влезот)05:15h
МакедонијаВелес:(бензиска, мотел Македонија)05:45h
МакедонијаСтрумица:(бензиска Макпетрол - кружен тек)06:00h
МакедонијаНеготино:(бензиска, Макпетрол)06:15h
МакедонијаУдово:(бензиска, Макпетрол)07:00h
МакедонијаГ.П. Богородица(бензиска, Oкта / Богородица)07:30h
ГрцијаПефкохори(пред црквата)15:00 по МК време / 16:00 по ГР време
ГрцијаХаниоти:(на главниот влез)15:10 по МК време / 16:10 по ГР време
ГрцијаПолихроно:(пред хотелот)15:20 по МК време / 16:20 по ГР време
ГрцијаКалитеа:(на главниот булевар)15:45 по МК време / 16:45 по ГР време
ГрцијаПотидеа:(на булеварот)16:00 по МК време / 17:00 по ГР време
ГрцијаНеос Мармарас:(пред вилата)15:00 по МК време / 16:00 по ГР време
ГрцијаНикити:(кај пристаништето)15:10 по МК време / 16:10 по ГР време
ГрцијаПсакудиа:(на главниот влез)15:30 по МК време / 16:30 по ГР време
ГрцијаМетаморфозис:(пред хотел Golden Beach)15:40 по МК време / 16:40 по ГР време
ГрцијаГеракини:(пред хотел Sithonia Mare)15:50 по МК време / 16:50 по ГР време