WaikikiWaikiki

Велигден

Автобуски Аранжмани за Велигден

145€

Велигден во Пролом Бања


  • Превоз со автобус на наведената релација
  • Сместување во Хотел Радан 3* на база 3 ноќевања
  • Исхрана на база полн пансион (појадок, ручек и вечера)
  • Користење на базени и Велнес центар
  • 8мо Мартовска свечена вечера

129€

Манастирите на Фрушка Гора и Војводина


 • Автобуски Превоз
 • Сместување во Хотел Термал Врдник со Појадок и Вечера
 • Организирана посета на Петроварадинската Тврдина
 • Организирана посета и разглед на Сремски Карловци и Нови Сад
 • Организирана посета на Фрушка Гора и манастирите ( Крушедол, Врдник, Јазак и Мала Ремета.)
 • Користење базени со термална вода со темп. од 32,8°C

139€

Велигден Венеција, Фиренца, Верона со островите во венецијанската лагуна (3 ноќи)


  • Превоз со високо туристички автобус на наведената релација
  • Сместување во хотел со 3* во Лидо ди Јесоло на база 3 ноќевања со појадок
  • Организирана посети на градовите според програмата
  • Организација, реализација и лиценциран туристички придружник за време на патувањето

109€

Велигден Венеција, Фиренца и Верона (2 ноќи)


 • Превоз со високо туристички автобус на наведената релација
 • Сместување во хотел со 3* во Лидо ди Јесоло на база 2 ноќевања со појадок
 • Организирана посети на градовите според програмата
 • Организација, реализација и лиценциран туристички придружник за време на патувањето

99€

Велигден Велико Трново со Софија


 • Превоз со автобус на наведената релација
 • Сместување во хотел 3* во Велико Трново на база 2 ноќевања со појадок
 • Разглед на Велико Трново со локален водич
 • Посета и разглед на тврдината Царевец, со локален водич и вклучена влезница
 • Организирана посета на аудио-визуелното шоу на ден Велигден (недела)
 • Организирана посета на трговскиот центар “Paradise Centar”
 • Лицанциран туристички придружник за време на патувањето

75€

Велигден Будва, Дубровник и Острог


 • Превоз со автобус на наведената релација
 • Сместување во Хотел Вила Монте Рио 3* во Будва на база две ноќевања со појадок
 • Попатна посета на Св.Стефан
 • Организирана посета на Манастрирот Св. Василије Острошки
 • Организација, реализација и придружник на патувањето

89€

Велигден Соко Бања со Озрен


Распродадено!
 • Превоз со автобус на наведената релација
 • Сместување во хотел Бањица 3* во Соко Бања на база 3 ноќевања со полнпансион (појадок-шведска маса, ручек и вечера мени)
 • Организиран разглед на поширокиот центар на Соко Бања со локален водич
 • Организирана прошетка до излетничкото место Лептерија и стариот Сокоград со локален водич
 • Организиран излет на планината Озрен со традиционален велигденски ручек и богато мени (јагнешко печено, сокобањско сирење, домашен кајмак и врела погача)
 • Користење на базен џакузи со термо минерална вода