Грција Хотели

6132791_ikos-dassia_156836

Хотелско сместување на база RR, BB, HB, FB, AI или UAI од 11 ЕУР по лице од ноќ

Закуп (Апартмани и Студиа)

Vila Panos

Наем на апартман или студио за 7 ноќи со ораганизиран или сопствен превоз од 49 ЕУР