WaikikiWaikiki

Најбарани Аранжмани

Актуелни пакет аранжмани во продажба

15% Попуст
109€

8-ми Март Венеција, Верона и Фиренца

75€

8-ми Март Соко Бања

129€

Манастирите на Фрушка Гора и Војводина

119€

8-ми Март, Едипсос – Евија

23€

Велигден, 1ви Мај, 24ти Мај избор на хотели Грција

139€

Велигден Венеција, Фиренца, Верона со островите во венецијанската лагуна (3 ноќи)

109€

Велигден Венеција, Фиренца и Верона (2 ноќи)

99€

Велигден Велико Трново со Софија

75€

Велигден Будва, Дубровник и Острог

89€

Велигден Соко Бања со Озрен

Патувања Лето 2019

Во продажба понуди – Early Booking

couple

 

Патувања

Внесете име на Хотел,

Каде би сакале да патувате!

promo box image1

Дестинации од нашиот блог