WaikikiWaikiki

Activities in Евија

Сместувања

Bomo Club Palmariva Beach

Популарен и удобен хотел идеален за фамилијарен Одмор Убаво уредена површина, приватна песочна плажа, ресторани барови, олимписки базен, конференциски услуги, забавна програма, анимација, детски клуб, спортски активности, фитнес центар и многу повеќе за загарантиран незаборавен одмор.

ПОВЕЌЕ

Аранжмани

до -55% BOMO PALMARIVA BEACH 4* ERETRIA, EVIA

ПОВЕЌЕ

Места од интерес