WaikikiWaikiki

Понуди за Агиос Јоанис

Сместувања

Zefiros Hotel

7дена / 6 ноќи со појадок од 99 евра. На 50 метри од море и на 2 минути од познатата плажа Папа Неро.

ПОВЕЌЕ

Места од интерес