Сопствен Закуп 2019 – Халкидики Прв Крак, Касандра

 

35€

Приватно: B2B Vila Magda, Полихроно


Локација: Халкидики / Касандра, Прв Крак / во местото Полихроно на 200 метри од плажа. Сместување: Располага со модерно опремени

19/05/2019 - 22/09/2019

B2B Vila Lemonia, Полихроно


Лемони Вила 1 е нова во нашата понуда. Поставена е на сама плажа располага со дуплекс апартмани реновирани пред неколку

19/05/2019 - 22/09/2019