WaikikiWaikiki

Yannis Hotel

Слободни Соби

  • ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
YANNIS HOTEL 3 STARS (B) IPSOS CORFU
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА – HB
01.07-15.07 16.07-31.08 01.09-01.09
DOUBLE ROOM GARDEN VIEW
2Ad 75 113 75
2Ad+1ch(0-1) 75 113 75
DOUBLE ROOM FOR SGL
1Ad 75 113 75
1Ad+1ch(0-12,99) 75 113 75
DOUBLE ROOM SEA VIEW
2Ad 90 136 90
2Ad+1ch(0-1) 90 136 90
DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW
2Ad 105 157 102
2Ad+1ch(0-1) 105 157 102
DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW
2Ad 83 124 84
2Ad+1ch(0-1) 83 124 84
FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW
2Ad 128 191 124
2Ad+1ad 128 191 124
2Ad+1ad+1ch(0-12,99) 128 191 124
2Ad+1ch(0-12,99) 128 191 124
2Ad+2ch(0-12,99) 128 191 124
Минимум Престој  1  1  1
Stay over tax 1,5 EUR по соба од ден
ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОД 03.08 ДО 31.08
Хотел
3 *
Грција
Крф

 

Услови на Yannis Hotel

Содржини од Yannis Hotel

Коментари (0 коментари)

Yannis Hotel Крф, Грција

Вашето мислење

Резервациски Број

Пин Код

Име на коментарот

Вашиот коментар

Тип на патување?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилија
  • Пријатели
  • Соло