WaikikiWaikiki

Terra Complex

Слободни Соби

TERRA COMPLEX 2020 RP

Max Guests:
1
TERRA COMPLEX 4* BANSKO
ЦЕНА ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12-20.12

01.03-31.03

21.12-27.12

03.01-11.01

28.12-02.01 12.01-29.02
MAIN BUILDING
DBL DELUXE
1adl 37 47 92 41
1adl+1chd 6-11.99 39 51 71 46
2adl 51 67 94 60
ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE
1adl+1chd 6-11.99 46 62 87 54
1adl+2chd 6-11.99 61 84 117 72
1adl+3chd 6-11.99 62 85 118 73
2adl 61 84 117 72
2adl+1chd 6-11.99 62 85 118 73
2adl+2chd 6-11.99 63 86 119 74
3adl 76 104 145 90
FAMILY SUITE DELUXE
2adl+2chd 6-11.99 98 133 187 120
3adl 97 132 186 119
3adl+1chd 6-11.99 98 133 187 120
3adl+2chd 6-11.99 99 134 188 121
4adl 98 133 187 120
4adl+1chd 6-11.99 99 134 188 121
4adl+2chd 6-11.99 100 135 189 122
5adl 111 151 211 136
TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE
2adl+2chd 6-11.99 111 149 209 131
3adl 110 148 208 130
3adl+1chd 6-11.99 111 149 209 131
3adl+2chd 6-11.99 112 150 210 132
4adl 111 149 209 131
4adl+1chd 6-11.99 112 150 210 132
4adl+2chd 6-11.99 113 151 211 133
5adl 126 168 236 148
THREE BEDROOM APARTMENT DELUXE
4adl+2chd 6-11.99 163 216 307 192
5adl 162 215 306 191
5adl+1chd 6-11.99 163 216 307 192
6adl 163 216 307 192
6adl+1chd 6-11.99 164 217 308 193
6adl+2chd 6-11.99 165 218 309 194
7adl 178 234 333 209
ANNEX BUILDING
DBL STANDARD
1adl 29 35 68 32
1adl+1chd 6-11.99 32 37 52 36
2adl 42 49 69 47
ONE BEDROOM APARTMENT
1adl+1chd 6-11.99 36 47 64 42
1adl+2chd 6-11.99 48 64 86 57
1adl+3chd 6-11.99 49 65 87 58
2adl 47 63 85 56
2adl+1chd 6-11.99 48 64 86 57
2adl+2chd 6-11.99 49 65 87 58
3adl 59 79 106 70
TWO BEDROOMS APARTMENT
2adl+2chd 6-11.99 89 111 153 102
3adl 88 110 152 101
3adl+1chd 6-11.99 89 111 153 102
3adl+2chd 6-11.99 90 112 154 103
4adl 89 111 153 102
4adl+1chd 6-11.99 90 112 154 103
4adl+2chd 6-11.99 91 113 155 104
5adl 101 126 173 116
THREE BEDROOMS APARTMENT
4adl+2chd 6-11.99 125 159 223 143
5adl 124 158 222 142
5adl+1chd 6-11.99 125 159 223 143
6adl 125 159 223 143
6adl+1chd 6-11.99 126 160 224 144
6adl+2chd 6-11.99 127 161 225 145
7adl 135 173 243 156
Полупансион 11 11 11 11
Деца од 6-11.99 год. 6 6 6 6
Мин. Престој 5
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќевањe Под 7 дена  1 ноќевање Под  21 ден  100% Под  7 дена 1 ноќевањe
No show 100% 100% 100% 100%
Соби: фрижидер, ТВ, во апартманите има и кујни
Опис: комплексот е составен од 4 згради ( Пирин, Рила , Родопи и Балкан ) . Во Пирин се сместени главните содржини  рецепција, затворен базен и СПА центарот, ресторан , бар , детско катче и др.
Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 105 Еур за возрасни и 55 Еур за деца од 6-11.99 год.
Локација: 7 км. од центарот на Банско
Цената вклучува:  користење на затворен базен, сауна, парна бања,детско катче,паркинг, трансфер до гондолата, WI-FI
7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ОД 01.12 ДО 15.12.2019, ОД 08.01 ДО 25.01.2020 И ОД 24.02 ДО 25.03.2020
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Хотел
4 *
Бугарија
Банско
К.К.Пирин, улица „Кулиното“ 5, 2760 Razlog, Bulgaria

РЕДОВНАEARLY BOOKING


LAST MINUTE


SPECIAL OFFER


Услови на Terra Complex

Содржини од Terra Complex

Коментари (0 коментари)

Terra Complex Банско, Бугарија

Вашето мислење

Резервациски Број

Пин Код

Име на коментарот

Вашиот коментар

Тип на патување?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилија
  • Пријатели
  • Соло