WaikikiWaikiki
Forgot password?

Tasula Vila, Polichrono

Available Rooms

 • ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
PORTO RIO HOTEL & CASINO 4* PATRA
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО – AI
12.07-10.08
SINGLE ROOM
1Ad 85
1Ad+1ch(0-11,99) 85
DOUBLE ROOM
2Ad 106
2Ad+1ad 137
2Ad+1ch(0-11,99) 106
2Ad+2ch(0-11,99) 157
DOUBLE ROOM SEA VIEW
2Ad 123
2Ad+1ad 160
2Ad+1ad+1ch(0-11,99) 160
2Ad+1ch(0-11,99) 123
2Ad+2ch(0-11,99) 184
SUITE SEA VIEW
2Ad 214
2Ad+1ad 279
2Ad+1ad+1ch(0-11,99) 279
2Ad+1ch(0-11,99) 214
2Ad+2ch(0-11,99) 321
Минимум Престој  1
Stay over tax 3 EUR од ден по соба
ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 10.08.2019

-15% LUCY HOTEL 5* KAVALA ОД 28.07-03.08

Max Guests:
4
Max Kids:
2
 • ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
LUCY HOTEL 5* KAVALA
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА- HB
28.07-03.08
SINGLE SUPERIOR SEA VIEW
1Ad 128
1Ad+1ch(0-1,99) 128
DOUBLE SUPERIOR  SEA VIEW
2Ad 156
2Ad+1ch(0-1,99) 156
JUNIOR SUITE SEA VIEW
2Ad 191
2Ad+1ad 257
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 257
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 257
2Ad+1ch(0-1,99) 191
2Ad+1ch(2-11,99) 191
2Ad+2ch(0-1,99) 191
2Ad+2ch(0-1,99)(2-11,99) 191
2Ad+2ch(2-11,99) 238
SUITE EXECUTIVE SEA VIEW
2Ad 281
2Ad+1ad 379
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 379
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 379
2Ad+1ch(0-1,99) 281
2Ad+1ch(2-11,99) 281
2Ad+2ch(0-1,99) 281
2Ad+2ch(0-1,99)(2-11,99) 281
2Ad+2ch(2-11,99) 351
SINGLE SUPERIOR WITHOUT BALCONY/CITY VIEW
1Ad 121
1Ad+1ch(0-1,99) 121
DOUBLE SUPERIOR  WITHOUT BALCONY/CITY VIEW
2Ad 147
2Ad+1ad 198
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 198
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 198
2Ad+1ch(0-1,99) 147
2Ad+1ch(2-11,99) 147
2Ad+2ch(0-1,99) 147
2Ad+2ch(0-1,99)(2-11,99) 147
2Ad+2ch(2-11,99) 183
Минимум Престој  5
Stay over tax 4 EUR од ден по соба
ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 22.07.2019

-20% GELINA VILLAGE AQUA PARK 5* ACHARAVI

Max Guests:
4
Max Kids:
3
 • ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
GELINA VILLAGE AQUA PARK 5*  ACHARAVI
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО – AI
19.07-22.07 23.07-26.08 27.08-27.08
DOUBLE ROOM FOR SGL GARDEN VIEW
1Ad 117 128 88
1Ad+1ch(0-1,99) 117 128 88
APARTMENT 1 BROOM GARDEN VIEW
2Ad 175 192 131
2Ad+1ch(0-1,99) 175 192 131
2Ad+1ch(2-13,99) 175 192 131
2Ad+2ch(0-1,99) 175 192 131
2Ad+2ch(0-1,99)(2-13,99) 175 192 131
2Ad+2ch(2-13,99) 175 192 131
FAMILY APARTMENT GARDEN VIEW
2Ad 189 208 141
2Ad+1ad 236 260 176
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 236 260 176
2Ad+1ad+1ch(2-13,99) 236 260 176
2Ad+1ch(0-1,99) 189 208 141
2Ad+1ch(2-13,99) 189 208 141
2Ad+2ad 283 311 211
2Ad+2ch(0-1,99) 189 208 141
2Ad+2ch(0-1,99)(2-13,99) 189 208 141
2Ad+2ch(2-13,99) 189 208 141
FAMILY ROOM GRAND GARDEN VIEW
2Ad 219 240 163
2Ad+1ad 274 300 204
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 274 300 204
2Ad+1ad+1ch(2-13,99) 274 300 204
2Ad+1ch(0-1,99) 219 240 163
2Ad+1ch(2-13,99) 219 240 163
2Ad+2ad 327 360 245
2Ad+2ch(0-1,99) 219 240 163
2Ad+2ch(0-1,99)(2-13,99) 219 240 163
2Ad+2ch(2-13,99) 219 240 163
MAISONETTE GARDEN VIEW
2Ad 232 255 174
2Ad+1ch(0-1,99) 232 255 174
2Ad+1ch(2-13,99) 278 306 208
STUDIO  GARDEN VIEW
2Ad 153 168 114
2Ad+1ad 192 210 142
2Ad+1ch(0-1,99) 153 168 114
2Ad+1ch(2-13,99) 184 202 137
SUITE FAMILY  GARDEN VIEW
2Ad 225 248 168
2Ad+1ad 281 309 210
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 281 309 210
2Ad+1ad+1ch(2-13,99) 281 309 210
2Ad+1ch(0-1,99) 225 248 168
2Ad+1ch(2-13,99) 225 248 168
2Ad+2ad 337 370 251
2Ad+2ch(0-1,99) 225 248 168
2Ad+2ch(0-1,99)(2-13,99) 225 248 168
2Ad+2ch(2-13,99) 225 248 168
SUITE FAMILY GRAND ULTIMATE
2Ad 281 309 210
2Ad+1ad 351 387 262
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 351 387 262
2Ad+1ad+1ch(2-13,99) 351 387 262
2Ad+1ad+2ch(0-1,99) 351 387 262
2Ad+1ad+2ch(0-1,99)(2-13,99) 351 387 262
2Ad+1ad+2ch(2-13,99) 351 387 262
2Ad+1ch(0-1,99) 281 309 210
2Ad+1ch(2-13,99) 281 309 210
2Ad+2ad 422 463 314
2Ad+2ad+1ch(0-1,99) 422 463 314
2Ad+2ad+1ch(2-13,99) 422 463 314
2Ad+2ch(0-1,99) 281 309 210
2Ad+2ch(0-1,99)(2-13,99) 281 309 210
2Ad+2ch(2-13,99) 281 309 210
2Ad+3ch(0-1,99) 281 309 210
2Ad+3ch(0-1,99)(0-1,99)(2-13,99) 281 309 210
2Ad+3ch(0-1,99)(2-13,99)(2-13,99) 281 309 210
2Ad+3ch(2-13,99) 281 309 210
Минимум Престој  1  1  1
Stay over tax 4 EUR од ден по соба
ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 25.07.2019
 • ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
AKRATHOS HOTEL 4* OURANOUPOLIS
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО – AI
06.07-31.07
SINGLE ROOM
1Ad 154
DOUBLE ROOM
2Ad 181
2Ad+1ad 245
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 245
2Ad+1ad+1ch(2-12,99) 245
2Ad+1ch(0-1,99) 181
2Ad+1ch(2-12,99) 181
2Ad+2ch(0-1,99) 181
2Ad+2ch(0-1,99)(2-12,99) 181
2Ad+2ch(2-12,99) 226
SUITE FAMILY  EXECUTIVE
2Ad+1ad+1ch(0-1,99) 312
2Ad+1ad+1ch(2-12,99) 312
2Ad+2ch(0-1,99) 281
2Ad+2ch(0-1,99)(2-12,99) 281
2Ad+2ch(2-12,99) 281
SUITE LOFT LUXURY
2Ad 326
2Ad+1ch(0-5) 326
Минимум Престој  5
Stay over tax 3 EUR од ден по соба
ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 17.07.2019
Закуп Гарантирани Соби
Грција
Халкидики, Прв Крак
Unnamed Road, Polichrono 630 85, Greece
14:00
09:00

ВилаТасула” се наоѓа на една од најдобрите локации во Полихроно и e oдалечена на 50м од плажа.Од центарот на градот е одалечена околу 200м. Вилата располага со 1/3+1 апартмани со ранч кревет или софа на расклопување во кујната и паркинг кој се наоѓа пред вилата. Собите се наоѓаат на приземје. Гостите кој престојуваат се одговорни за хигиената во собите за време на престојот, додека менување на постелнината е еднаш неделно на пристигнувањето. Во собите има комплетна опремена кујна за онолку лица колку што има кревети , тоалет, голема тераса за сите апартмани, Wi-fi и ТV.

Last Minute 30.06.2019 – 07.07.2019 –  299€

Вила Тасула, Полихроно - Цени за 7 ноќи по лице со превоз или по соба само наем

– Цените се изразени во евра, за уплата во денарска противвредност 1€ = 62мкд.
– Цените кои не се означени со (*) се дадени по лице за 7 ноќи/8 дена со вклучен превоз за минимум две лица во соба (Мин. 2 уплати) | 3-то и 4-то лице БЕСПЛАТНО сместување плаќаат само превоз; За користење на сопствен превоз се намалува - 10ЕУР од лице 3-то и 4-то лице БЕСПЛАТНО сместување.
- Цените означени со (*) за 7 ноќи/8 дена, се дадени за наем на апартман без вклучен превоз;
- Πрвите две и последните две смени се ПРОМО и не важат EARLY BOOKING попустот
ТерминиНоќиАпп 1/2+1
(Макс.3 лица)
Апп 1/2+2
(Макс.4 лица)
07.07-14.07.20197*ПродаденоПродадено
14.07-21.07.20197*ПродаденоПродадено
21.07-28.07.20197*ПродаденоПродадено
28.07-04.08.20197*ПродаденоПродадено
04.08-11.08.20197*ПродаденоПродадено
11.08-18.08.20197*ПродаденоПродадено
18.08-25.08.20197*ПродаденоПродадено
25.08-01.09.20197ПродаденоПродадено
01.09-08.09.20197139149
08.09-15.09.20197ПродаденоПродадено
15.09-22.09.20197ПродаденоПродадено
22.09-29.09.201976979

– Цените се изразени во евра, за уплата во денарска противвредност 1€ = 62мкд.
– Цените кои не се означени со (*) се дадени по лице за 7 ноќи/8 дена со вклучен превоз | 3-то и 4-то лице БЕСПЛАТНО сместување плаќаат само превоз; За користење на сопствен превоз се намалува – 10ЕУР од лице.
– Цените означени со (*) за 7 ноќи/8 дена, се дадени за наем на апартман без вклучен превоз;

НАПОМЕНА:
– Доплата за туристичка такса 0,5 € по соба на ден (се плаќа во објектот)
– При резервација задолжителна уплата на аконтација од 30%, во случај на откажување, уплатената аконтација не се враќа;
– Во апартман, дозволено е сместување на лица согласно предвидениот капацитет. Преку дозволениот број може да се смести максимум едно дете до 6 години во кревет со двајца возрасни
– Поради генерално чистење на студијата после секоја смена, истите се напуштаат во 10:00, а се добиваат околу 14:00 часот (локално време);
– Хигиената си ја одржувате сами за време на престојот;
– Превоз од: Куманово/ Скопје / Велес / Неготино / Смоквице / Гевгелија;
– Автобусот ги остава/зема патниците на околу 100m од вилата.
– Еarly Booking попустите НЕ се комбинираат со други попусти и Не важат за првиот термин.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ
– За уплата на два последователни термини, одобруваме 10% попуст на вториот термин;
– Доплата за превоз: 35€ за возрасни / 25€ за деца до 12 год. Деца до 2 год. – бесплатно (без седиште);
– Доплата за патничко осигурување – 150мкд / 300мкд за лица над 65 год

Policies of Tasula Vila, Polichrono

14:00
09:00
Сликите кои се објавени на нашата веб-страница се само дел од севкупната понуда-содржина и истите служат за да се добие генерален впечаток за објектот, агенцијата не може и нема да гарантира сместување во прецизно одредена соба од објавените. Нашата веб-страница е од информативен карактер, за сите детали и специфичности, задолжително информирајте се кај нашите вработени во канцелариите во Скопје.

Amenities of Tasula Vila, Polichrono

 • Wi-Fi интернет
 • бесплатен паркинг
 • клима
 • телевизија
 • фрижидер
4.2/5.0
WRITE A REVIEW

Guest Reviews (1 reviews)

avatar

ZAHARIJA

Sep, 23, 2018

4.2/5.0

Вилата е на одлична локација, се е добро само хигиената е на ниско ниво. Немаше сапун, пешкир и тоалетна хартија. Еднаш само исчистија кога пристигнавме.

Tasula Vila, Polichrono Халкидики, Прв Крак, Грција

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo