WaikikiWaikiki

Radan Hotel, Prolom Banja

Расположливост

Хотел
3 *
Србија
Пролом Бања
Bez ulice, Prolom 18433, Serbia
12:00 - 00:00
06:00 - 10:00

Хотелот “Radan” е сместен во Пролом Бања. Располага со модерен Wellness и Spa центар, гостопримлив персонал, ресторан, кафе бар во близина на Спа центарот, игротека за деца во близина на спа центарот и кафе бар на третиот кат во главната зграда со прекрасна панорама.

Велнес центарот Пролом Бања претставува ексклузивен комплекс во кој на природен начин се постигнува баланс на телото, умот и духот. Сите благотворни својства кој ги содржи лековитата Пролом вода, се во Ваша корист за уживање, опуштање и ослободување од секојдневниот стрес.

 

Услови на Radan Hotel, Prolom Banja

12:00 - 00:00
06:00 - 10:00

Содржини од Radan Hotel, Prolom Banja

Велнес центарот Пролом Бања претставува ексклузивен комплекс во кој на природен начин се постигнува баланс на телото, умот и духот. Сите благотворни својства кој ги содржи лековитата Пролом вода, се во Ваша корист за уживање, опуштање и ослободување од секојдневниот стрес. Базените се со минерална Пролом Вода. Температурата изнесува од 29 до 31 степен. Има три базени. Еден внатрешен целосно покриен базен. Еден базен со два дела покриен и отворен и еден надворешен базен кој не работи во зимскиот период. Две солени соби. Воздухот е заситен со најфините честици на сол со бројни микроелементи кој позитивно влијаат на човечкиот организам. Престојот во солена соба позитивно влијае на одстранување главоболки, јакнење на имунитетот, дишењето и работата на срцето Простор со клупи загреани од 37 до 39 степени, приближно до температурата на телото. Така се постигнува телото да издвојува топлина колку и прима. Истовремено, крвните садови се шират со што се појачува крвотокот и со самото тоа се засилува имунитетот или амам е третман во топол простор со пара која потикнува зноење и ослободува телесни тоскини. Препорачливо е од 10 до 20 минути. Високи темератури како би можело да се опуштат мускулите и да се предизвика обилно зноење и исфрлање на токсини од телото. за опуштање и релаксација посетете го џакузито

 • Wi-Fi интернет
 • Бар
 • бесплатен паркинг
 • внатрешен базен
 • игралиште
 • кафе бар
 • клима
 • конференциска сала
 • лифт
 • надворешен базен
 • Ресторан
 • Сауна
 • телевизија
 • фитнес
 • џакузи

Коментари на Гости (0 коментари)

Radan Hotel, Prolom Banja Пролом Бања, Србија

Вашиопт целокупен впечаток од овој објект

Број на Резервација

Пин Код

Наслов на Вашиот коментар

Вашиот коментар

Каков тип на патување беше ова?

 • Бизнис
 • Парови
 • Фамилијарен
 • Пријатели
 • Соло