WaikikiWaikiki

Putnik Hotel

Слободни Соби

Не се пронајдени соби
Хотел
4 *
Србија
Копаоник
Suncana dolina bb, Kopaonik 36354, Serbia
14:00 - 16:00
09:00 - 10:00
5 ноќи

РЕДОВНА


EARLY BOOKING


LAST MINUTE


SPECIAL OFFER


Услови на Putnik Hotel

14:00 - 16:00
09:00 - 10:00

Содржини од Putnik Hotel

Коментари (0 коментари)

Putnik Hotel Копаоник, Србија

Вашето мислење

Резервациски Број

Пин Код

Име на коментарот

Вашиот коментар

Тип на патување?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилија
  • Пријатели
  • Соло