WaikikiWaikiki

Portes Beach Hotel 4*

Слободни Соби

PORTES BEACH SPO 22.05-02.06.2020

Max Guests:
4
Max Kids:
2
PORTES BEACH **** POTIDEA                                       www.portesbeach.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
5 22.05-02.06
DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE
1Ad+1ch(2-13.99) 81
SINGLE ROOM
1Ad 67
1Ad+1ch(0-1) 67
DOUBLE ROOM
2Ad 90
3Ad 122
3Ad+1ch(0-1) 122
3Ad+1ch(2-13.99) 122
2Ad+1ch(0-1) 90
2Ad+1ch(2-13.99) 90
2Ad+2ch(0-1) 90
2Ad+2ch(0-1)(2-13.99) 90
2Ad+2ch(2-13.99) 113
DOUBLE SUPERIOR
2Ad 108
3Ad 145
2Ad+1ch(0-1) 108
2Ad+1ch(2-13.99) 108
PROMO ROOM
2Ad 83
3Ad 112
3Ad+1ch(0-1) 112
3Ad+1ch(2-13.99) 112
2Ad+1ch(0-1) 83
2Ad+1ch(2-13.99) 83
2Ad+2ch(0-1) 83
2Ad+2ch(0-1)(2-13.99) 83
2Ad+2ch(2-13.99) 103
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО
DOUBLE ROOM FOR SINGLE
1Ad+1ch(2-13.99) 117
SINGLE ROOM
1Ad 88
1Ad+1ch(0-1) 88
DOUBLE ROOM
2Ad 130
3Ad 176
3Ad+1ch(0-1) 176
3Ad+1ch(2-6.99) 176
2Ad+1ad+1ch(7-13.99) 176
2Ad+1ch(0-1) 130
2Ad+1ch(2-6.99) 130
2Ad+1ch(7-13.99) 130
2Ad+2ch(0-1) 130
2Ad+2ch(0-1)(2-6.99) 130
2Ad+2ch(0-1)(7-13.99) 130
2Ad+2ch(2-6.99) 162
2Ad+2ch(2-6)(7-13.99) 162
2Ad+2ch(7-13.99) 162
DOUBLE SUPERIOR
2Ad 148
3Ad 200
2Ad+1ch(0-1) 148
2Ad+1ch(2-6.99) 148
2Ad+1ch(7-13.99) 148
PROMO ROOM
2Ad 120
3Ad 162
3Ad+1ch(0-1) 162
3Ad+1ch(2-6.99) 162
3Ad+1ch(7-13.99) 162
2Ad+1ch(0-1) 120
2Ad+1ch(2-6.99) 120
2Ad+1ch(7-13.99) 120
2Ad+2ch(0-1) 120
2Ad+2ch(0-1)(2-6.99) 120
2Ad+2ch(0-1)(7-13.99) 120
2Ad+2ch(2-6.99) 150
2Ad+2ch(2-6)(7-13.99) 150
2Ad+2ch(7-13.99) 150
Мин. Престој 3
                                                Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место
Опис:ресторан,лоби бар,снек бар,пул бар,базен,детски базен,детско игралиште,диско, тенис,одбојка на плажа,фитнес  центар сауна,анимација,билијард,пинг понг,мини маркет,Тв салон, златара,сеф,спортови на вода,конференциска сала
Соби:клима,телефон,ТВ,фрижидер, балкон
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2020 SPO 567
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

PORTES BEACH 2020 EBD

Max Guests:
4
Max Kids:
2
PORTES BEACH **** POTIDEA                                       www.portesbeach.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
5 17.04-17.04 18.04-18.04 19.04-20.05 21.05-13.06 14.06-13.07 14.07-27.08 28.08-09.09 10.09-27.09 28.09-31.10
DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE
1Ad+1ch(2-13.99) 59 117 59 98 149 168 149 98 59
SINGLE ROOM
1Ad 46 78 46 82 125 139 125 82 46
1Ad+1ch(0-1) 46 78 46 82 125 139 125 82 46
DOUBLE ROOM
2Ad 65 130 65 109 166 186 166 109 65
3Ad 82 162 82 147 224 251 224 147 82
3Ad+1ch(0-1) 82 162 82 147 224 251 224 147 82
3Ad+1ch(2-13.99) 82 162 82 147 224 251 224 147 82
2Ad+1ch(0-1) 65 130 65 109 166 186 166 109 65
2Ad+1ch(2-13.99) 65 130 65 109 166 186 166 109 65
2Ad+2ch(0-1) 65 130 65 109 166 186 166 109 65
2Ad+2ch(0-1)(2-13.99) 65 130 65 109 166 186 166 109 65
2Ad+2ch(2-13.99) 82 162 82 136 208 232 208 136 82
DOUBLE SUPERIOR
2Ad 78 144 78 130 199 223 199 130 78
3Ad 98 179 98 177 269 301 269 177 98
2Ad+1ch(0-1) 78 144 78 130 199 223 199 130 78
2Ad+1ch(2-13.99) 78 144 78 130 199 223 199 130 78
PROMO ROOM
2Ad 61 125 61 101 152 171 152 101 61
3Ad 75 157 75 135 207 231 207 135 75
3Ad+1ch(0-1) 75 157 75 135 207 231 207 135 75
3Ad+1ch(2-13.99) 75 157 75 135 207 231 207 135 75
2Ad+1ch(0-1) 61 125 61 101 152 171 152 101 61
2Ad+1ch(2-13.99) 61 125 61 101 152 171 152 101 61
2Ad+2ch(0-1) 61 125 61 101 152 171 152 101 61
2Ad+2ch(0-1)(2-13.99) 61 125 61 101 152 171 152 101 61
2Ad+2ch(2-13.99) 75 157 75 125 191 213 191 125 75
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО
DOUBLE ROOM FOR SINGLE
1Ad+1ch(2-13.99) 90 123 90 143 198 215 198 143 90
SINGLE ROOM
1Ad 63 82 63 106 151 166 151 106 63
1Ad+1ch(0-1) 63 82 63 106 151 166 151 106 63
DOUBLE ROOM
2Ad 99 136 99 158 220 239 220 158 99
3Ad 124 170 124 213 296 323 296 213 124
3Ad+1ch(0-1) 124 170 124 213 296 323 296 213 124
3Ad+1ch(2-6.99) 124 170 124 213 296 323 296 213 124
2Ad+1ad+1ch(7-13.99) 124 170 124 213 351 382 351 213 124
2Ad+1ch(0-1) 99 136 99 158 220 239 220 158 99
2Ad+1ch(2-6.99) 99 136 99 158 220 239 220 158 99
2Ad+1ch(7-13.99) 99 136 99 158 274 298 274 158 99
2Ad+2ch(0-1) 99 136 99 158 220 239 220 158 99
2Ad+2ch(0-1)(2-6.99) 99 136 99 158 220 239 220 158 99
2Ad+2ch(0-1)(7-13.99) 99 136 99 158 274 298 274 158 99
2Ad+2ch(2-6.99) 124 170 124 198 274 298 274 198 124
2Ad+2ch(2-6)(7-13.99) 124 170 124 198 274 298 274 198 124
2Ad+2ch(7-13.99) 124 170 124 198 329 358 329 198 124
DOUBLE SUPERIOR
2Ad 112 149 112 180 253 276 253 180 112
3Ad 139 186 139 243 340 372 340 243 139
2Ad+1ch(0-1) 112 149 112 180 253 276 253 180 112
2Ad+1ch(2-6.99) 112 149 112 180 253 276 253 180 112
2Ad+1ch(7-13.99) 112 149 112 180 316 345 316 180 112
PROMO ROOM
2Ad 91 128 91 146 202 220 202 146 91
3Ad 114 160 114 197 273 297 273 197 114
3Ad+1ch(0-1) 114 160 114 197 273 297 273 197 114
3Ad+1ch(2-6.99) 114 160 114 197 273 297 273 197 114
3Ad+1ch(7-13.99) 114 160 114 197 323 351 323 197 114
2Ad+1ch(0-1) 91 128 91 146 202 220 202 146 91
2Ad+1ch(2-6.99) 91 128 91 146 202 220 202 146 91
2Ad+1ch(7-13.99) 91 128 91 146 252 275 252 146 91
2Ad+2ch(0-1) 91 128 91 146 202 220 202 146 91
2Ad+2ch(0-1)(2-6.99) 91 128 91 146 202 220 202 146 91
2Ad+2ch(0-1)(7-13.99) 91 128 91 146 252 275 252 146 91
2Ad+2ch(2-6.99) 114 160 114 182 252 275 252 182 114
2Ad+2ch(2-6)(7-13.99) 114 160 114 182 252 275 252 182 114
2Ad+2ch(7-13.99) 114 160 114 182 303 330 303 182 114
Мин. Престој 3 3 3 3 4 4 4 3 3
Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место
Опис:ресторан,лоби бар,снек бар,пул бар,базен,детски базен,детско игралиште,диско, тенис,одбојка на плажа,фитнес  центар сауна,анимација,билијард,пинг понг,мини маркет,Тв салон, златара,сеф,спортови на вода,конференциска сала
Соби:клима,телефон,ТВ,фрижидер, балкон
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2020
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

Regular Offer PORTES BEACH POTIDEA

Max Guests:
4
Max Kids:
2
PORTES BEACH **** POTIDEA                                      www.portesbeach.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
5 15.04-20.05
28.09-31.10
21.05-13.06
10.09-27.09
14.06-27.07
28.08-09.09
28.07-27.08
DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE
1Ad+1ch(2-13.99) 72 111 173 196
SINGLE ROOM
1Ad 55 92 145 162
1Ad+1ch(0-1) 55 92 145 162
DOUBLE ROOM
2Ad 80 123 192 217
3Ad 99 165 260 293
3Ad+1ch(0-1) 99 165 260 293
3Ad+1ch(2-13.99) 99 165 260 293
2Ad+1ch(0-1) 80 123 192 217
2Ad+1ch(2-13.99) 80 123 192 217
2Ad+2ch(0-1) 80 123 192 217
2Ad+2ch(0-1)(2-13.99) 80 123 192 217
2Ad+2ch(2-13.99) 99 152 240 271
DOUBLE SUPERIOR
2Ad 95 147 231 261
3Ad 119 198 311 351
3Ad+1ch(0-1) 119 198 311 351
3Ad+1ch(2-13.99) 119 198 311 351
2Ad+1ch(0-1) 95 147 231 261
2Ad+1ch(2-13.99) 95 147 231 261
2Ad+2ch(0-1) 95 147 231 261
2Ad+2ch(0-1)(2-13.99) 95 147 231 261
2Ad+2ch(2-13.99) 119 183 288 325
PROMO ROOM
2Ad 73 113 177 200
3Ad 92 151 239 270
3Ad+1ch(0-1) 92 151 239 270
3Ad+1ch(2-13.99) 92 151 239 270
2Ad+1ch(0-1) 73 113 177 200
2Ad+1ch(2-13.99) 73 113 177 200
2Ad+2ch(0-1) 73 113 177 200
2Ad+2ch(0-1)(2-13.99) 73 113 177 200
2Ad+2ch(2-13.99) 92 140 221 250
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО
DOUBLE ROOM FOR SINGLE
1Ad+1ch(2-13.99) 108 161 228 250
SINGLE ROOM
1Ad 76 120 175 193
1Ad+1ch(0-1) 76 120 175 193
DOUBLE ROOM
2Ad 120 179 253 277
3Ad 150 241 341 375
3Ad+1ch(0-1) 150 241 341 375
3Ad+1ch(2-6.99) 150 241 341 375
2Ad+1ad+1ch(7-13.99) 150 241 404 444
2Ad+1ch(0-1) 120 179 253 277
2Ad+1ch(2-6.99) 120 179 253 277
2Ad+1ch(7-13.99) 120 179 316 347
2Ad+2ch(0-1) 120 179 253 277
2Ad+2ch(0-1)(2-6.99) 120 179 253 277
2Ad+2ch(0-1)(7-13.99) 120 179 316 347
2Ad+2ch(2-6.99) 150 223 316 347
2Ad+2ch(2-6)(7-13.99) 150 223 316 347
2Ad+2ch(7-13.99) 150 223 379 417

DOUBLE SUPERIOR

2Ad 136 203 292 322
3Ad 169 274 393 433
3Ad+1ch(0-1) 169 274 393 433
3Ad+1ch(2-6.99) 169 274 393 433
3Ad+1ch(7-13.99) 169 274 466 514
2Ad+1ch(0-1) 136 203 292 322
2Ad+1ch(2-6.99) 136 203 292 322
2Ad+1ch(7-13.99) 136 203 364 401
2Ad+2ch(0-1) 136 203 292 322
2Ad+2ch(0-1)(2-6.99) 136 203 292 322
2Ad+2ch(0-1)(7-13.99) 136 203 364 401
2Ad+2ch(2-6.99) 169 253 364 401
2Ad+2ch(2-6.99)(7-13.99) 169 253 364 401
2Ad+2ch(7-13.99) 169 253 436 482

PROMO ROOM

2Ad 111 165 233 255
3Ad 138 222 314 345
3Ad+1ch(0-1) 138 222 314 345
3Ad+1ch(2-6.99) 138 222 314 345
3Ad+1ch(7-13.99) 138 222 372 409
2Ad+1ch(0-1) 111 165 233 255
2Ad+1ch(2-6.99) 111 165 233 255
2Ad+1ch(7-13.99) 111 165 291 319
2Ad+2ch(0-1) 111 165 233 255
2Ad+2ch(0-1)(2-6.99) 111 165 233 255
2Ad+2ch(0-1)(7-13.99) 111 165 291 319
2Ad+2ch(2-6.99) 138 206 291 319
2Ad+2ch(2-6)(7-13.99) 138 206 291 319
2Ad+2ch(7-13.99) 138 206 349 383
Мин. Престој 3 3 4 4

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,лоби бар,снек бар,пул бар,базен,детски базен,детско игралиште,диско, тенис,одбојка на плажа,фитнес центар сауна,анимација,билијард,пинг понг,мини маркет,Тв салон, златара,сеф,спортови на вода,конференциска сала
Соби:клима,телефон,ТВ,фрижидер, балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

Хотел
4 *
Грција
Халкидики, Прв Крак
Main Street Nea Moudania - Nea Potidea, Nea Moudania 632 00, Greece

Положба: Халкиди, Касандра (Прв Крак), Неа Потидеа

Сместување: 195 (еднокреветни, двокреветни и конектирани) елегантни соби со клима уред, балкон или тераса, тв, ви-фи, фрижидер, фен…

Услуга: полупансион и се вклучено.

Содржини: главен ресторан, таверна, бар покрај базен, мини маркет, продавница за накит..

Спорт и забава: базен, фитнес, спортски активности, спа и велнес…

 

Услови на Portes Beach Hotel 4*

Содржини од Portes Beach Hotel 4*

Коментари (0 коментари)

Portes Beach Hotel 4* Халкидики, Прв Крак, Грција

Вашето мислење

Резервациски Број

Пин Код

Име на коментарот

Вашиот коментар

Тип на патување?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилија
  • Пријатели
  • Соло