WaikikiWaikiki
Forgot password?

Kemal Bay

Available Rooms

KEMAL BAY 5* ALANYA          http://kemal-bay.alanya.hotels-antalya.net/en/

ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО

АВИОН/АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ/ТРАНСФЕР/СМЕСТУВАЊЕ

Поаѓање

Ден

9 Ноќи/ 10 дена

DBP STD PRO ANEX BUILDING (2+2)

Возрасен

Трето Лице 1. Детe (2-11,99) 2. Детe (2-11,99)
03.07.2019 СРЕДА 615 € 492 € 189 €

400 €

07.07.2019

НЕДЕЛА 660 € 518 € 189 € 429 €
10.07.2019 СРЕДА 670 € 526 € 189 €

449 €

14.07.2019

НЕДЕЛА 690 € 542 € 189 € 448 €
17.07.2019 СРЕДА 690 € 542 € 189 €

448 €

21.07.2019

НЕДЕЛА 690 € 542 € 189 € 448 €
24.07.2019 СРЕДА 690 € 542 € 189 €

448 €

28.07.2019

НЕДЕЛА 690 € 542 € 189 € 448 €
31.07.2019 СРЕДА 690 € 542 € 189 €

448 €

04.08.2019

НЕДЕЛА 690 € 542 € 189 € 448 €
07.08.2019 СРЕДА 690 € 542 € 189 €

448 €

11.08.2019

НЕДЕЛА 690 € 542 € 189 € 448 €
14.08.2019 СРЕДА 690 € 542 € 189 €

448 €

18.08.2019

НЕДЕЛА 668 € 524 € 189 € 434 €
21.08.2019 СРЕДА 635 € 498 € 189 €

413 €

25.08.2019

НЕДЕЛА 589 € 462 € 189 € 383 €
28.08.2019 СРЕДА 589 € 462 € 189 €

383 €

01.09.2019

НЕДЕЛА 589 € 462 € 189 € 383 €
04.09.2019 СРЕДА 589 € 462 € 189 €

383 €

08.09.2019

НЕДЕЛА 589 € 462 € 189 € 383 €

ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ

ROLLING EARLY BOOKING -35% (МОМЕНТАЛНО СПО)

* КОНКРЕТНИ ИНФОРМАЦИИ И КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
– Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата Sun Express (недела и среда) или Turkish Airlines (сабота).
– Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин.
– Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
– Услугите на претставникот на организаторот или ино – партнерот на дестинацијата.
– Трошоци за организација на програмата.”

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
– Задолжително патничко осигурување.
– Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии.”

УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
– Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО.
– За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции…), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.

* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ

KEMAL BAY 5* ALANYA          http://kemal-bay.alanya.hotels-antalya.net/en/
ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО
АВИОН/АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ/ТРАНСФЕР/СМЕСТУВАЊЕ
Поаѓање Ден 6 Ноќи/ 7 дена
DBP STD PRO ANEX BUILDING (2+2)
Возрасен Трето Лице 1. Детe (2-11,99) 2. Детe (2-11,99)
03.07.2019 СРЕДА 458 € 377 € 189 € 323 €
07.07.2019 НЕДЕЛА 499 € 409 € 189 € 349 €
10.07.2019 СРЕДА 513 € 421 € 189 € 359 €
13.07.2019 САБОТА 513 € 421 € 189 € 359 €
14.07.2019 НЕДЕЛА 533 € 437 € 189 € 405 €
17.07.2019 СРЕДА 533 € 437 € 189 € 405 €
20.07.2019 САБОТА 533 € 437 € 189 € 405 €
21.07.2019 НЕДЕЛА 533 € 437 € 189 € 405 €
24.07.2019 СРЕДА 533 € 437 € 189 € 405 €
27.07.2019 САБОТА 533 € 437 € 189 € 405 €
28.07.2019 НЕДЕЛА 533 € 437 € 189 € 405 €
31.07.2019 СРЕДА 533 € 437 € 189 € 405 €
03.08.2019 САБОТА 533 € 437 € 189 € 405 €
04.08.2019 НЕДЕЛА 533 € 437 € 189 € 405 €
07.08.2019 СРЕДА 533 € 437 € 189 € 405 €
10.08.2019 САБОТА 533 € 437 € 189 € 405 €
11.08.2019 НЕДЕЛА 533 € 437 € 189 € 405 €
14.08.2019 СРЕДА 533 € 437 € 189 € 405 €
17.08.2019 САБОТА 533 € 437 € 189 € 405 €
18.08.2019 НЕДЕЛА 533 € 437 € 189 € 405 €
21.08.2019 СРЕДА 511 € 419 € 189 € 393 €
24.08.2019 САБОТА 480 € 394 € 189 € 370 €
25.08.2019 НЕДЕЛА 470 € 385 € 189 € 362 €
28.08.2019 СРЕДА 465 € 381 € 189 € 358 €
31.08.2019 САБОТА 465 € 381 € 189 € 358 €
01.09.2019 НЕДЕЛА 465 € 381 € 189 € 358 €
04.09.2019 СРЕДА 465 € 381 € 189 € 358 €
07.09.2019 САБОТА 465 € 381 € 189 € 358 €
08.09.2019 НЕДЕЛА 465 € 381 € 189 € 358 €
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ROLLING EARLY BOOKING -35% (МОМЕНТАЛНО СПО)

* КОНКРЕТНИ ИНФОРМАЦИИ И КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
– Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата Sun Express (недела и среда) или Turkish Airlines (сабота).
– Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин.
– Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
– Услугите на претставникот на организаторот или ино – партнерот на дестинацијата.
– Трошоци за организација на програмата.”

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
– Задолжително патничко осигурување.
– Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии.”

УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
– Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО.
– За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции…), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.

* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ

Хотел
5 star
Турција
Анталија - Аланија
Konaklı mah, Mustafa kemal Bulvar 154/a, 07490 Alanya/Antalya, Turkey
Конакли
40 % Off

1 ден СКОПЈЕ – АНТАЛИЈА
Состанок на скопскиот аеродром Александар Велики два часа пред полетување. Полетувањето на авионот на Sun Express кон Анталија во поставеното време, во раните утрински часови. По пристигнувањето, трансфер до избраниот хотел и сместување во соба според определеното време/правило на пријавување (најчесто по 12:00 часот на денот на пристигнувањето).

2 – 6/9/10/13 ден Престој во Хотел
Престој во избраниот хотел во регионот на Аланија, Кемер, Белек, Сиде, Лара, на база на избраната услуга, со 6, 9, 10 или 13 ноќевања, во зависност од аранжманот и терминот. Можност за факултативни излети.

7/10/11/14 ден АНТАЛИЈА – СКОПЈЕ
Одјавување и напуштање на собите најдоцна до 12 часот, според правилата на хотелот. Слободно време до организираниот трансфер кон аеродромот во Анталија во вечерните часови. Лет за Скопје со Sun Expres во поставеното време, доцна навечер. Пристигнување во Скопје наредниот ден рано наутро. Крај на услугите.

ПОБАРАЈ ПОНУДА


1дете
1дете
2дете
1дете
2дете
3дете
1дете
2дете
3дете
4дете

Ваши Податоци

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
* Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата “Sun Express”
* Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин.
* Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
* Услугите на претставникот на организаторот или ино – партнерот на дестинацијата.
* Трошоци за организација на програмата.”

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
* Задолжително патничко осигурување.
* Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии.

ОПШТИТЕ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ НА СКТМ И ВАИКИКИ ТРАВЕЛ СЕ СОСТАВЕН ДЕЛ ОД ОВАА ПРОГРАМА

АНТАЛИЈА Лето 2019 (Sun Express)

РАСПОРЕД НА ЛЕТОВИ СО МОЖНОСТ ЗА ДОЛЖИНА НА ПРЕСТОЈ
(ноќи / денови)
ПоаѓањеДенАвио Ком.6Н / 7Д9Н / 10Д10Н / 11Д13Н / 14Д
05.5.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д13Н / 14Д
12.5.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д13Н / 14Д
19.5.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д13Н / 14Д
26.5.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д13Н / 14Д
02.6.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
09.6.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
12.6.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
16.6.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
19.6.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
23.6.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
26.6.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
30.6.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
03.7.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
07.7.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
10.7.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
14.7.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
17.7.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
21.7.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
24.7.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
28.7.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
31.7.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
04.8.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
07.8.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
11.8.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
14.8.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
18.8.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
21.8.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
25.8.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
28.8.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
01.9.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
04.9.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д13Н / 14Д
08.9.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д9Н / 10Д13Н / 14Д
11.9.2019средаSUN EXPRESS6Н / 7Д10Н / 11Д
15.9.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д13Н / 14Д
18.9.2019средаSUN EXPRESS10Н / 11Д
22.9.2019неделаSUN EXPRESS6Н / 7Д
29.9.2019неделаSUN EXPRESS

Policies of Kemal Bay

Amenities of Kemal Bay

Лоциран е на самата плажа во местото Конакли. На 4,4 км од културниот парк Алетиноглу. Пристаништето на Аланија и дамлаташ пештерите се на 10 км од хотелот. Во собите има мини бар со бесплатно користење на флаширани води, електричен бокал за подгревање, фен и тв.

  • Wi-Fi интернет
  • лифт
  • Плажа (Бесплатно)
  • фитнес

Guest Reviews (0 reviews)

Kemal Bay Анталија - Аланија, Турција

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo