WaikikiWaikiki

Flegra Palace Hotel

Расположливост

Хотел
4 *
Грција
Халкидики, Прв Крак
Epar.Od. Paliouri-Athitou, Kassandra 630 85, Greece
Пефкохори

flegra-palaceЛокација: Хотелот е лоциран во Пефкохори ( Halkidiki / Халкидики / Прв Крак Касандра / Kassandra / Pefkohori ) на 150 метри оддалеченост од плажа, на првиот крак Касандра на 110 километри оддалеченост од Солун
Сместување: 80 еднокреветни, двокреветни и супериор двокреветни соби, фамилијарни и гранд свити, сите опремени со модерен намештај, со балкон, централно греење и клима, сателитски ЛЦД телевизори, ДВД, сеф и мини-фрижидер.
Услуга: спиење со појадок и полупансион
Плажа: песочна плажа
Содржина: надворешен базен за возрасни и базен за деца, бесплатни чадори и лежалки покрај базенот, пешкири за плажа, интернет корнер, бар и бич бар, ресторан Титанес за доручек и вечера и ала карт ресторан Амбросиа, лекар на барање, наем на возила и мотори, можност за перење и пеглање, пинг понг, одбојка на плажа, игротека за деца, слободен паркинг и интернет во целиот објект но со доплата.

Ценовник

Flegra Palace Hotel 4* RP Summer 2018

* Цени по соба од ноќ во евра за уплати во денари по курс 1 евро = 62 мкд
* ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD
* УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ
Тип на СобаУслугаБрој на лица11.05-06.0607.06-30.0601.07-16.0717.07-27.0828.08-15.0916.09-30.0901.10-10.10
Single RoomBB1Ad496389103896349
Single RoomBB1Ad+1ch(0-5)496389103896349
Double ExecutiveBB2Ad80931211481219380
Double RoomBB2Ad587498126987458
Double SuperiorBB2Ad72971251541259772
Double SuperiorBB2Ad+1ad9613116920616913196
Double SuperiorBB2Ad+1ad+1ch(0-5)9613116920616913196
Double SuperiorBB2Ad+1ad+1ch(6-11,99)9613116920616913196
Double SuperiorBB2Ad+1ch(0-5)72971251541259772
Double SuperiorBB2Ad+1ch(6-11,99)72971251541259772
Double SuperiorBB2Ad+2ad121164211260211164121
Double SuperiorBB2Ad+2ch(0-5)8111114417514411181
Double SuperiorBB2Ad+2ch(0-5)(6-11,99)8111114417514411181
Double SuperiorBB2Ad+2ch(6-11,99)8111114417514411181
Suite FamilyBB2Ad8611113916613911186
Suite FamilyBB2Ad+1ad115149187223187149115
Suite FamilyBB2Ad+1ad+1ch(0-5)115149187223187149115
Suite FamilyBB2Ad+1ad+1ch(6-11,99)115149187223187149115
Suite FamilyBB2Ad+1ch(0-5)8611113916613911186
Suite FamilyBB2Ad+1ch(6-11,99)8611113916613911186
Suite FamilyBB2Ad+2ad144187235281235187144
Suite FamilyBB2Ad+2ch(0-5)9812716019116012798
Suite FamilyBB2Ad+2ch(0-5)(6-11,99)9812716019116012798
Suite FamilyBB2Ad+2ch(6-11,99)9812716019116012798
Suite GrandBB2Ad121133199254199133121
Suite GrandBB2Ad+1ad162180269343269180162
Suite GrandBB2Ad+1ad+1ch(0-5)162180269343269180162
Suite GrandBB2Ad+1ad+1ch(6-11,99)162180269343269180162
Suite GrandBB2Ad+1ch(0-5)121133199254199133121
Suite GrandBB2Ad+1ch(6-11,99)121133199254199133121
Suite GrandBB2Ad+2ad204226339430339226204
Suite GrandBB2Ad+2ch(0-5)138154230291230154138
Suite GrandBB2Ad+2ch(0-5)(6-11,99)138154230291230154138
Suite GrandBB2Ad+2ch(6-11,99)138154230291230154138
Single RoomHB1Ad66801071211078066
Single RoomHB1Ad+1ch(0-5)66801071211078066
Double ExecutiveHB2Ad115128156183156128115
Double RoomHB2Ad9310913316113310993
Double SuperiorHB2Ad107132160188160132107
Double SuperiorHB2Ad+1ad148183221258221183148
Double SuperiorHB2Ad+1ad+1ch(0-5)148183221258221183148
Double SuperiorHB2Ad+1ad+1ch(6-11,99)158193230268230193158
Double SuperiorHB2Ad+1ch(0-5)107132160188160132107
Double SuperiorHB2Ad+1ch(6-11,99)115141170197170141115
Double SuperiorHB2Ad+2ad191234282329282234191
Double SuperiorHB2Ad+2ch(0-5)116147179211179147116
Double SuperiorHB2Ad+2ch(0-5)(6-11,99)126156188220188156126
Double SuperiorHB2Ad+2ch(6-11,99)136166197230197166136
Suite FamilyHB2Ad121146174200174146121
Suite FamilyHB2Ad+1ad168202240276240202168
Suite FamilyHB2Ad+1ad+1ch(0-5)168202240276240202168
Suite FamilyHB2Ad+1ad+1ch(6-11,99)176211250286250211176
Suite FamilyHB2Ad+1ch(0-5)121146174200174146121
Suite FamilyHB2Ad+1ch(6-11,99)129156183210183156129
Suite FamilyHB2Ad+2ad215258305351305258215
Suite FamilyHB2Ad+2ch(0-5)133162195226195162133
Suite FamilyHB2Ad+2ch(0-5)(6-11,99)143172204235204172143
Suite FamilyHB2Ad+2ch(6-11,99)151181214244214181151
Suite GrandHB2Ad156169234289234169156
Suite GrandHB2Ad+1ad215232322395322232215
Suite GrandHB2Ad+1ad+1ch(0-5)215232322395322232215
Suite GrandHB2Ad+1ad+1ch(6-11,99)225241332404332241225
Suite GrandHB2Ad+1ch(0-5)156169234289234169156
Suite GrandHB2Ad+1ch(6-11,99)164178244298244178164
Suite GrandHB2Ad+2ad274296409501409296274
Suite GrandHB2Ad+2ch(0-5)173188265326265188173
Suite GrandHB2Ad+2ch(0-5)(6-11,99)183197274336274197183
Suite GrandHB2Ad+2ch(6-11,99)192207284346284207192
Мин. Престој3355533

Flegra Palace Hotel 4* (A)EB -15% за рез. до 31.12

* Цени по соба од ноќ во евра за уплати во денари по курс 1 евро = 62 мкд
* Цените се валидни за резервации до 31.12.2017
* УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ
Тип на СобаУслугаБрој на Лица11.05-06.0607.06-30.0601.07-16.0717.07-27.0828.08-15.0916.09-30.0901.10-10.10
Single RoomHB1Ad566891103916856
Single RoomHB1Ad+1ch(0-5)566891103916856
Double ExecutiveHB2Ad9911013315613311099
Double RoomHB2Ad79921131371139279
Double SuperiorHB2Ad9011213616013611290
Double SuperiorHB2Ad+1ad126156188220188156126
Double SuperiorHB2Ad+1ad+1ch(0-5)126156188220188156126
Double SuperiorHB2Ad+1ad+1ch(6-11)134163196228196163134
Double SuperiorHB2Ad+1ch(0-5)9011213616013611290
Double SuperiorHB2Ad+1ch(6-11)9912114416814412199
Double SuperiorHB2Ad+2ad162199240280240199162
Double SuperiorHB2Ad+2ch(0-5)100125152180152125100
Double SuperiorHB2Ad+2ch(0-5)(6-11)108133160187160133108
Double SuperiorHB2Ad+2ch(6-11)115140168195168140115
Suite FamilyHB2Ad102124148171148124102
Suite FamilyHB2Ad+1ad143172204235204172143
Suite FamilyHB2Ad+1ad+1ch(0-5)143172204235204172143
Suite FamilyHB2Ad+1ad+1ch(6-11)150180213243213180150
Suite FamilyHB2Ad+1ch(0-5)102124148171148124102
Suite FamilyHB2Ad+1ch(6-11)111133156179156133111
Suite FamilyHB2Ad+2ad182219261299261219182
Suite FamilyHB2Ad+2ch(0-5)113138166192166138113
Suite FamilyHB2Ad+2ch(0-5)(6-11)121146173200173146121
Suite FamilyHB2Ad+2ch(6-11)129155182208182155129
Suite GrandHB2Ad133144199245199144133
Suite GrandHB2Ad+1ad183197274336274197183
Suite GrandHB2Ad+1ad+1ch(0-5)183197274336274197183
Suite GrandHB2Ad+1ad+1ch(6-11)191205281344281205191
Suite GrandHB2Ad+1ch(0-5)133144199245199144133
Suite GrandHB2Ad+1ch(6-11)140151208254208151140
Suite GrandHB2Ad+2ad233252348426348252233
Suite GrandHB2Ad+2ch(0-5)147160226278226160147
Suite GrandHB2Ad+2ch(0-5)(6-11)156168233286233168156
Suite GrandHB2Ad+2ch(6-11)163176241293241176163
Минимум Престој3355533

ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ 5 ДЕНА ПО ПОТВРДА НА РЕЗЕРВАЦИЈА ОДОБРУВАМЕ -7,5% ПОПУСТ НА “EARLY BOOKING” ПОНУДАТА

Нема во моментов

Услови на Flegra Palace Hotel

Содржини од Flegra Palace Hotel

Коментари на Гости (0 коментари)

Flegra Palace Hotel Халкидики, Прв Крак, Грција

Вашиопт целокупен впечаток од овој објект

Број на Резервација

Пин Код

Наслов на Вашиот коментар

Вашиот коментар

Каков тип на патување беше ова?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилијарен
  • Пријатели
  • Соло