WaikikiWaikiki

Diaporos Hotel

Слободни Соби

DIAPOROS HOTEL 3* VOURVOUROU
ЦЕНИ ПО СОБА ОД НОЌ СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
Regular Offer
До 30.09.2019
01.06-10.06
11.09-30.09
11.06-20.06
01.09-10.09
21.06-31.08
COTTAGE GARDEN VIEW
2Ad 110 126 137
2Ad+1ad 110 126 137
2Ad+1ad+1ch(0-11,99) 110 126 137
2Ad+1ad+2ch(0-11,99) 110 126 137
2Ad+1ch(0-11,99) 110 126 137
2Ad+2ch(0-11,99) 110 126 137
DOUBLE ROOM GARDEN VIEW
2Ad 82 99 110
DOUBLE ROOM BUNK BED GARDEN VIEW
2Ad 93 110 121
2Ad+1ch(0-11,99) 93 110 121
2Ad+2ch(0-11,99) 93 110 121
DELUXE SLIDING DOOR GARDEN VIEW OR SEA VIEW
2Ad 104 121 132
2Ad+1ad 104 121 132
2Ad+1ad+1ch(0-11,99) 104 121 132
2Ad+1ch(0-11,99) 104 121 132
SUPERIOR SLIDING DOOR GARDEN VIEW OR SEA VIEW
2Ad 121 137 148
2Ad+1ad 121 137 148
2Ad+1ad+1ch(0-11,99) 121 137 148
2Ad+1ad+2ch(0-11,99) 121 137 148
2Ad+1ch(0-11,99) 121 137 148
2Ad+2ch(0-11,99) 121 137 148
DOUBLE ROOM BUNK BED SEA VIEW
2Ad 99 115 126
2Ad+1ch(0-11,99) 99 115 126
2Ad+2ch(0-11,99) 99 115 126
SUITE 2 BROOMS SEA VIEW
2Ad 148 170 192
2Ad+1ad 148 170 192
2Ad+1ad+1ch(0-11,99) 148 170 192
2Ad+1ad+2ch(0-11,99) 148 170 192
2Ad+1ad+3ch(0-11,99) 148 170 192
2Ad+1ch(0-11,99) 148 170 192
2Ad+2ad 148 170 192
2Ad+2ad+1ch(0-11,99) 148 170 192
2Ad+2ad+2ch(0-11,99) 148 170 192
2Ad+2ch(0-11,99) 148 170 192
2Ad+3ch(0-11,99) 148 170 192
2Ad+4ch(0-11,99) 148 170 192
Минимум Престој  1  3  4
Stayover tax 1,5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
УПЛАТА 50% ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ
Хотел
3 *
Грција
Халкидики, Втор Крак
Vourvourou 630 78, Greece

Услови на Diaporos Hotel

Содржини од Diaporos Hotel

Коментари (0 коментари)

EARLY BOOKING


LAST MINUTE


SPECIAL OFFER


Diaporos Hotel Халкидики, Втор Крак, Грција

Вашето мислење

Резервациски Број

Пин Код

Име на коментарот

Вашиот коментар

Тип на патување?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилија
  • Пријатели
  • Соло