WaikikiWaikiki

Cronwell Sermilia Resort

Расположливост

CRONWELL RESORT SERMILIA 01.06-14.06 & 20.08-13.10.2019

Макс Лица:
4
Макс Деца:
2
CRONWELL RESORT SERMILIA 5* PSAKOUDIA      www.sermilia.cronwell.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА
5/4 01.06-13.06 14.06-14.06 20.08-01.09 02.09-15.09 16.09-29.09 30.09-13.10
SUITE
2Ad 240 280 385 337 280 185
3Ad 299 349 481 421 349 231
3Ad+1ch(0-1) 299 349 481 421 349 231
3Ad+1ch

(2-11.99)

299 349 481 421 349 231
2Ad+1ch(0-1) 240 280 385 337 280 185
2Ad+1ch

(2-11.99)

240 280 385 337 280 185
2Ad+2ch(0-1) 240 280 385 337 280 185
2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

240 280 385 337 280 185
2Ad+2ch

(2-11.99)

276 322 442 387 322 212
SUITE FAMILY
2Ad 348 404 540 476 404 267
3Ad 348 404 540 476 404 267
3Ad+1ch(0-1) 348 404 540 476 404 267
3Ad+1ch

(2-11.99)

348 404 540 476 404 267
2Ad+1ch(0-1) 348 404 540 476 404 267
2Ad+1ch

(2-11.99)

348 404 540 476 404 267
2Ad+2ch(0-1) 348 404 540 476 404 267
2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

348 404 540 476 404 267
2Ad+2ch

(2-11.99)

348 404 540 476 404 267
DOUBLE ROOM PROMO
2Ad 146 169 204 185 169 113
SUITE SEA VIEW
2Ad 264 307 423 370 307 203
3Ad 330 385 529 463 385 254
3Ad+1ch(0-1) 330 385 529 463 385 254
3Ad+1ch

(2-11.99)

330 385 529 463 385 254
2Ad+1ch(0-1) 264 307 423 370 307 203
2Ad+1ch

(2-11.99)

264 307 423 370 307 203
2Ad+2ch(0-1) 264 307 423 370 307 203
2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

264 307 423 370 307 203
2Ad+2ch

(2-11.99)

304 354 486 427 354 234
SINGLE ROOM STANDARD
1Ad 102 126 172 140 126 84
1Ad+1ch(0-1) 102 126 172 140 126 84
1Ad+1ch

(2-11.99)

102 126 172 140 126 84
Мин. престој 3 3 5 4 3 2
Опис:отворен базен,сауна,фитнес,СПА центар,масажа,мини клуб,ресторан,бар,WI-FI, приватнаплажа, анима-

ција , спортски игралишта

Соби: САТ ТВ,клима, мини бар, сеф,балкон, фен,телефон
Stayover tax 3 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.06.2019 SPO 3829 A
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРСИТИГНУВАЊЕ

RO CRONWELL SERMILIA PSAKOUDIA – HB

Макс Лица:
4
Макс Деца:
4
CRONWELL SERMILIA RESORT 5 * PSAKOUDIA
ЦЕНИ ПО СОБА ОД НОЌ СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
Regular Offer
До 13.10.2019
25.04-23.05
30.09-13.10
24.05-13.06 14.06-04.07
16.09-29.09
05.07-25.07 26.07-01.09 02.09-15.09
DOUBLE ROOM PROMO
2Ad 99 120 149 175 204 167
DOUBLE ROOM STANDARD
2Ad 116 141 175 206 240 196
2Ad+1ad 146 178 219 257 300 245
2Ad+1ch(0-1) 116 141 175 206 240 196
2Ad+1ch(2-11,99) 116 141 175 206 240 196
2Ad+2ch(0-1) 116 141 175 206 240 196
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 116 141 175 206 240 196
2Ad+2ch(2-11,99) 134 163 202 238 276 226
DOUBLE ROOM SEA VIEW
2Ad 134 162 202 237 276 226
2Ad+1ad 168 203 252 296 345 282
2Ad+1ch(0-1) 134 162 202 237 276 226
2Ad+1ch(2-11,99) 134 162 202 237 276 226
2Ad+2ch(0-1) 134 162 202 237 276 226
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 134 162 202 237 276 226
2Ad+2ch(2-11,99) 155 187 232 273 317 260
SUITE
2Ad 174 211 263 309 359 293
2Ad+1ad 218 265 328 386 449 367
2Ad+1ad+1ch(0-1) 218 265 328 386 449 367
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 218 265 328 386 449 367
2Ad+1ch(0-1) 174 211 263 309 359 293
2Ad+1ch(2-11,99) 174 211 263 309 359 293
2Ad+2ch(0-1) 174 211 263 309 359 293
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 174 211 263 309 359 293
2Ad+2ch(2-11,99) 200 243 302 356 414 338
SUITE FAMILY
2Ad 277 360 410 447 524 447
2Ad+1ad 277 360 410 447 524 447
2Ad+1ad+1ch(0-1) 277 360 410 447 524 447
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 277 360 410 447 524 447
2Ad+1ch(0-1) 277 360 410 447 524 447
2Ad+1ch(2-11,99) 277 360 410 447 524 447
2Ad+2ch(0-1) 277 360 410 447 524 447
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 277 360 410 447 524 447
2Ad+2ch(2-11,99) 277 360 410 447 524 447
SUITE SEA VIEW
2Ad 199 243 302 355 413 337
2Ad+1ad 250 304 378 443 516 421
2Ad+1ad+1ch(0-1) 250 304 378 443 516 421
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 250 304 378 443 516 421
2Ad+1ch(0-1) 199 243 302 355 413 337
2Ad+1ch(2-11,99) 199 243 302 355 413 337
2Ad+2ch(0-1) 199 243 302 355 413 337
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 199 243 302 355 413 337
2Ad+2ch(2-11,99) 230 280 348 408 475 388
1Ad 98 119 147 171 200 163
1Ad+1ch(0-1) 98 119 147 171 200 163
1Ad+1ch(2-11,99) 98 119 147 171 200 163
Минимум Престој  3  3  4  5  5  4
Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 13.10.2019
УПЛАТА 50% ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

RO CRONWELL SERMILIA PSAKOUDIA – FB

Макс Лица:
4
Макс Деца:
4
CRONWELL SERMILIA RESORT 5 * PSAKOUDIA
ЦЕНИ ПО СОБА ОД НОЌ СО ПОЈАДОК, РУЧЕК И ВЕЧЕРА
Regular Offer
До 13.10.2019
25.04-23.05
30.09-13.10
24.05-13.06 14.06-04.07
16.09-29.09
05.07-25.07 26.07-01.09 02.09-15.09
DOUBLE ROOM PROMO
2Ad 125 146 175 202 230 193
DOUBLE ROOM STANDARD
2Ad 143 168 202 232 266 222
2Ad+1ad 185 217 258 297 339 285
2Ad+1ch(0-1) 143 168 202 232 266 222
2Ad+1ch(2-11,99) 149 174 208 239 273 229
2Ad+2ch(0-1) 143 168 202 232 266 222
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 149 174 208 239 273 229
2Ad+2ch(2-11,99) 173 203 241 277 315 265
DOUBLE ROOM SEA VIEW
2Ad 160 188 228 263 302 252
2Ad+1ad 207 242 291 335 384 322
2Ad+1ch(0-1) 160 188 228 263 302 252
2Ad+1ch(2-11,99) 167 195 234 269 309 258
2Ad+2ch(0-1) 160 188 228 263 302 252
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 167 195 234 269 309 258
2Ad+2ch(2-11,99) 194 227 272 312 357 299
SUITE
2Ad 200 238 289 335 385 320
2Ad+1ad 257 304 368 426 488 406
2Ad+1ad+1ch(0-1) 257 304 368 426 488 406
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 264 311 374 432 494 413
2Ad+1ch(0-1) 200 238 289 335 385 320
2Ad+1ch(2-11,99) 207 244 296 341 392 326
2Ad+2ch(0-1) 200 238 289 335 385 320
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 207 244 296 341 392 326
2Ad+2ch(2-11,99) 240 282 341 395 453 378
SUITE FAMILY
2Ad 303 386 437 474 550 474
2Ad+1ad 316 399 450 487 563 487
2Ad+1ad+1ch(0-1) 316 399 450 487 563 487
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 323 406 456 493 570 493
2Ad+1ch(0-1) 303 386 437 474 550 474
2Ad+1ch(2-11,99) 310 393 443 480 557 480
2Ad+2ch(0-1) 303 386 437 474 550 474
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 310 393 443 480 557 480
2Ad+2ch(2-11,99) 316 399 450 487 563 487
SUITE SEA VIEW
2Ad 226 269 328 381 439 363
2Ad+1ad 289 344 417 482 556 461
2Ad+1ad+1ch(0-1) 289 344 417 482 556 461
2Ad+1ad+1ch(2-11,99) 296 350 423 489 562 467
2Ad+1ch(0-1) 226 269 328 381 439 363
2Ad+1ch(2-11,99) 232 276 335 387 445 370
2Ad+2ch(0-1) 226 269 328 381 439 363
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 232 276 335 387 445 370
2Ad+2ch(2-11,99) 269 320 387 447 514 428
SINGLE ROOM STANDARD
1Ad 111 132 160 184 214 176
1Ad+1ch(0-1) 111 132 160 184 214 176
1Ad+1ch(2-11,99) 117 138 167 191 220 183
Минимум Престој  3  3  4  5  5  4
Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 13.10.2019
УПЛАТА 50% ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ
Хотел
5 *
Грција
Халкидики, Втор Крак
Ormilia, Polygyros 630 71
Psakudia
14:00 - 00:00
02:00 - 12:00
3 ноќи

Положба : лоциран е во Псакудија, на плажа, на вториот крак Ситонија, околу 80 километри оддалечен од Солун
Сместување : 102 двокреветни и фамилијарни соби и стандардни и фамилијарни свити опремени со клима, ТВ со рамен екран, сеф, телефон, мини фрижидер, фен, влечки и бесплатен интернет
Услуга: полупансион
Плажа : песочна плажа
Содржини: спа и велнес центар, отворен базен за возрасни и деца, анимација за деца, приватна плажа, повеќе ресторани и барови, , бесплатен паркинг и бесплатен интернет низ целиот објект.

 

Услови на Cronwell Sermilia Resort

14:00 - 00:00
02:00 - 12:00

Содржини од Cronwell Sermilia Resort

  • Wi-Fi интернет
  • бесплатен паркинг
  • надворешен базен

Коментари на Гости (0 коментари)

Cronwell Sermilia Resort Халкидики, Втор Крак, Грција

Вашиопт целокупен впечаток од овој објект

Број на Резервација

Пин Код

Наслов на Вашиот коментар

Вашиот коментар

Каков тип на патување беше ова?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилијарен
  • Пријатели
  • Соло