WaikikiWaikiki

Bellagio Blue

Расположливост

Хотел
2 *
Грција
Халкидики, Прв Крак
Hanioti, Kassandra, Halkidiki, Greece, Chaniotis 630 85
Ханиоти
15 % Off

Ценовник

Bellagio Blue 2* RP Summer 2018

* Цени по соба од ноќ во евра за уплати во денари по курс 1 евро = 62 мкд
* ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD
* УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ
Тип на СобаУслугаБрој на лица25.05-14.0615.06-30.0601.07-14.0715.07-20.0821.08-10.0911.09-30.09
Quadruple Room - Ground FloorBB2Ad+1ad+1ch(0-1)7480911089180
Quadruple Room - Ground FloorBB2Ad+1ad+1ch(2-5)7480911089180
Quadruple Room - Ground FloorBB2Ad+2ad7480911089180
Quadruple Room - Ground FloorBB2Ad+2ch(0-1)7480911089180
Quadruple Room - Ground FloorBB2Ad+2ch(0-1)(2-5)7480911089180
Quadruple Room - Ground FloorBB2Ad+2ch(2-5)7480911089180
Single Room -BB1Ad344157685741
Single Room -BB1Ad+1ch(0-1)344157685741
Single Room -BB1Ad+1ch(2-5)344157685741
Double Room -BB2Ad415768806857
Double Room -BB2Ad+1ch(0-1)415768806857
Double Superior -BB2Ad466374867463
Double Superior -BB2Ad+1ch(0-1)466374867463
Double Superior -BB2Ad+1ch(2-5)466374867463
Triple Room -BB3Ad6874861028674
Family Room 2 Rooms - Upper FloorBB2Ad+1ad+1ch(0-1)809110211310291
Family Room 2 Rooms - Upper FloorBB2Ad+1ad+1ch(2-5)809110211310291
Family Room 2 Rooms - Upper FloorBB2Ad+2ad809110211310291
Family Room 2 Rooms - Upper FloorBB2Ad+2ad+1ch(0-1)809110211310291
Family Room 2 Rooms - Upper FloorBB2Ad+2ad+1ch(2-5)809110211310291
Мин. Престој123321

Bellagio Blue 2* (C)EB -15% за рез. до 31.12

* Цени по соба од ноќ во евра за уплати во денари по курс 1 евро = 62 мкд
* Цените се валидни за резервации до 31.12.2017
* УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ
Тип на СобаУслугаБрој на Лица25.05-14.0615.06-30.0601.07-14.0715.07-20.0821.08-10.0911.09-30.09
Quadruple RoomGround FloorBB2Ad+1ad+1ch(0-1)636878927868
Quadruple RoomGround FloorBB2Ad+1ad+1ch(2-5)636878927868
Quadruple RoomGround FloorBB2Ad+2ad636878927868
Quadruple RoomGround FloorBB2Ad+2ch(0-1)636878927868
Quadruple RoomGround FloorBB2Ad+2ch(0-1)(2-5)636878927868
Quadruple RoomGround FloorBB2Ad+2ch(2-5)636878927868
Single RoomBB1Ad303449584934
Single RoomBB1Ad+1ch(0-1)303449584934
Single RoomBB1Ad+1ch(2-5)303449584934
Double RoomBB2Ad344958685849
Double RoomBB2Ad+1ch(0-1)344958685849
Double SuperiorBB2Ad405463736354
Double SuperiorBB2Ad+1ch(0-1)405463736354
Double SuperiorBB2Ad+1ch(2-5)405463736354
Triple RoomBB3Ad586373877363
Family Room 2 RoomsUpper FloorBB2Ad+1ad+1ch(0-1)687887978778
Family Room 2 RoomsUpper FloorBB2Ad+1ad+1ch(2-5)687887978778
Family Room 2 RoomsUpper FloorBB2Ad+2ad687887978778
Family Room 2 RoomsUpper FloorBB2Ad+2ad+1ch(0-1)687887978778
Family Room 2 RoomsUpper FloorBB2Ad+2ad+1ch(2-5)687887978778
Минимум Престој123321

ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ 5 ДЕНА ПО ПОТВРДА НА РЕЗЕРВАЦИЈА ОДОБРУВАМЕ -7,5% ПОПУСТ НА “EARLY BOOKING” ПОНУДАТА

Нема во моментов

Услови на Bellagio Blue

Содржини од Bellagio Blue

Коментари на Гости (0 коментари)

Bellagio Blue Халкидики, Прв Крак, Грција

Вашиопт целокупен впечаток од овој објект

Број на Резервација

Пин Код

Наслов на Вашиот коментар

Вашиот коментар

Каков тип на патување беше ова?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилијарен
  • Пријатели
  • Соло