WaikikiWaikiki

Aspen Apart Hotel

Слободни Соби

hotel aspen bansko
ASPEN APART HOTEL 2* (C) BANSKO
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
20.12-29.12 30.12-04.01 05.01-19.02 20.02-31.03 01.04-20.04
STUDIO
2Ad 50 100 56 41 31
2Ad+1ad 71 131 75 59 46
2Ad+1ch(0-4) 50 100 56 41 31
2Ad+1ch(5-11,99) 66 121 71 54 41
APARTMENT 1 BROOM
2Ad 56 116 61 46 36
2Ad+1ch(0-4) 56 116 61 46 36
2Ad+1ch(5-11,99) 71 135 75 59 46
2Ad+2ch(0-4) 56 116 61 46 36
2Ad+2ch(0-4)(5-11,99) 71 135 75 59 46
2Ad+2ch(5-11,99) 86 156 91 72 56
APARTMENT 2 BROOMS
2Ad 86 141 110 75 66
2Ad+1ad 106 171 131 94 81
2Ad+1ad+1ch(0-4) 106 171 131 94 81
2Ad+1ad+1ch(5-11,99) 121 191 146 107 91
2Ad+1ch(0-4) 86 141 110 75 66
2Ad+1ch(5-11,99) 100 160 125 89 75
2Ad+2ad 125 200 150 111 96
2Ad+2ad+1ch(0-4) 125 200 150 111 96
2Ad+2ad+1ch(5-11,99) 141 220 166 124 106
2Ad+3ad 146 231 171 130 110
Минимум Престој  1  1  1  1  1
Во цената е вклучено: користење на парна бања, базен, сауна, WiFi во лобито на хотелот.
ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 30.11.2019
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД
ЦЕНИ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ

ASPEN APART HOTEL RP 2020

Max Guests:
4
Max Kids:
2
ASPEN APART HOTEL 2* (C) BANSKO
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
20.12-29.12 30.12-04.01 05.01-19.02 20.02-31.03 01.04-20.04
APARTMENT 1 BROOM
2Ad 62 129 68 50 40
2Ad+1ch(0-4) 62 129 68 50 40
2Ad+1ch(5-11,99) 79 150 84 66 50
2Ad+2ch(0-4) 62 129 68 50 40
2Ad+2ch(0-4)(5-11,99) 79 150 84 66 50
2Ad+2ch(5-11,99) 95 173 100 80 62
APARTMENT 2 BROOMS
2Ad 95 156 123 84 73
2Ad+1ad 118 190 145 104 90
2Ad+1ad+1ch(0-4) 118 190 145 104 90
2Ad+1ad+1ch(5-11,99) 134 211 161 119 100
2Ad+1ch(0-4) 95 156 123 84 73
2Ad+1ch(5-11,99) 111 179 140 98 84
2Ad+2ad 140 222 167 124 106
2Ad+2ad+1ch(0-4) 140 222 167 124 106
2Ad+2ad+1ch(5-11,99) 156 245 184 139 118
2Ad+3ad 161 256 190 144 123
STUDIO
2Ad 56 111 62 45 34
2Ad+1ad 79 145 84 66 50
2Ad+1ch(0-4) 56 111 62 45 34
2Ad+1ch(5-11,99) 73 134 79 60 45
Минимум Престој  1  1  1  1  1
Во цената е вклучено: користење на парна бања, базен, сауна, WiFi во лобито на хотелот.
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД
Хотел
2 *
Бугарија
Банско
ul. "Strazhite" 8, 2770 кв. Грамадето, Bulgaria
3 ноќи

РЕДОВНАLAST MINUTE


SPECIAL OFFER


Услови на Aspen Apart Hotel

Содржини од Aspen Apart Hotel

Коментари (0 коментари)

hotel aspen bansko

Aspen Apart Hotel Банско, Бугарија

Вашето мислење

Резервациски Број

Пин Код

Име на коментарот

Вашиот коментар

Тип на патување?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилија
  • Пријатели
  • Соло