WaikikiWaikiki

Aroma Nisteri Beach Hotel

Расположливост

Хотел
2 *
Грција
Тасос
Limenas, Λιμένας Θάσου, Limenas Thassos 640 04, Greece
Limenas / Лименас

Локација: на 2 км од градт Лименас.
Сместување: Вкупно 21 соба опремени со клима (со доплата ), тв, Ви-Фи, мини фрижидер, туш, фен, сеф (со доплата), балкон тераса
Double – Брачен кревет или 2 одвоени
Quadriple – Различни опции. Четири одвоени кревети или брачен кревет и кревет на спрат, 2 кревета и кревет на развлекување
Family – Дневна со софа која е на развлекување и спална со француски кревет или два одвоени.
Содржини: Нов базен со слатка вода, интернет Ви Фи бесплатно, паркинг, сеф (доплата), бар.
Плажа: Пред самиот хотел

Ценовник

Aroma Nisteri Beach Hotel 2* RP Summer 2018

* Цени по соба од ноќ во евра за уплата по курс 1 евро = 62 мкд
Тип на СобаУслугаБрој на Лица28.04-03.0604.06-10.0711.07-26.0827.08-15.0916.09-05.10
Double Room for SglBB1Ad55791037955
Double Room for SglBB1Ad+1ch(0-1)55791037955
Double RoomBB2Ad55791037955
Double RoomBB2Ad+1ch(0-1)55791037955
Family RoomBB2Ad8512115712185
Family RoomBB2Ad+1ch(0-1)8512115712185
Family RoomBB2Ad+1ch(2-5)8512115712185
Family RoomBB2Ad+1ch(6-11,99)8512115712185
Family RoomBB2Ad+2ch(0-1)8512115712185
Family RoomBB2Ad+2ch(0-1)(2-5)8512115712185
Family RoomBB2Ad+2ch(0-1)(6-11,99)8512115712185
Family RoomBB2Ad+2ch(2-5)8512115712185
Family RoomBB2Ad+2ch(2-5)(6-11,99)8512115712185
Family RoomBB2Ad+2ch(6-11,99)8512115712185
Triple RoomBB2Ad+1ad67911159167
Triple RoomBB2Ad+1ch(2-5)63871118763
Triple RoomBB2Ad+1ch(6-11,99)63871118763
Quadruple RoomBB2Ad+1ad7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+1ad+1ch(0-1)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+1ch(0-1)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+1ch(2-5)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+1ch(6-11,99)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(0-1)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(0-1)(2-5)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(0-1)(6-11,99)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(2-5)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(2-5)(6-11,99)7911214511279
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(6-11,99)7911214511279
Минимум Престој33443

Aroma Nisteri Beach Hotel 2* EB за резервации до 31.01

* Цени по соба од ноќ во евра за уплати во денари по курс 1 евро = 62 мкд * ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 EBD * УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ
Тип на СобаУслугаБрој на Лица28.04-03.0604.06-10.0711.07-26.0827.08-15.0916.09-05.10
Double Room for SglBB1Ad5072937250
Double Room for SglBB1Ad+1ch(0-1)5072937250
Double RoomBB2Ad5072937250
Double RoomBB2Ad+1ch(0-1)5072937250
Family RoomBB2Ad7710914110977
Family RoomBB2Ad+1ch(0-1)7710914110977
Family RoomBB2Ad+1ch(2-5)7710914110977
Family RoomBB2Ad+1ch(6-11,99)7710914110977
Family RoomBB2Ad+2ch(0-1)7710914110977
Family RoomBB2Ad+2ch(0-1)(2-5)7710914110977
Family RoomBB2Ad+2ch(0-1)(6-11,99)7710914110977
Family RoomBB2Ad+2ch(2-5)7710914110977
Family RoomBB2Ad+2ch(2-5)(6-11,99)7710914110977
Family RoomBB2Ad+2ch(6-11,99)7710914110977
Triple RoomBB2Ad+1ad61821048261
Triple RoomBB2Ad+1ch(2-5)56781007856
Triple RoomBB2Ad+1ch(6-11,99)56781007856
Quadruple RoomBB2Ad+1ad7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+1ad+1ch(0-1)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+1ch(0-1)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+1ch(2-5)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+1ch(6-11,99)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(0-1)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(0-1)(2-5)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(0-1)(6-11,99)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(2-5)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(2-5)(6-11,99)7210113110172
Quadruple RoomBB2Ad+2ch(6-11,99)7210113110172
Минимум Престој33443

Нема во моментов

Нема во моментов

Услови на Aroma Nisteri Beach Hotel

Содржини од Aroma Nisteri Beach Hotel

  • Wi-Fi интернет
  • бесплатен паркинг
  • клима* (Доплата)

Коментари на Гости (0 коментари)

Aroma Nisteri Beach Hotel Тасос, Грција

Вашиопт целокупен впечаток од овој објект

Број на Резервација

Пин Код

Наслов на Вашиот коментар

Вашиот коментар

Каков тип на патување беше ова?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилијарен
  • Пријатели
  • Соло