WaikikiWaikiki

Alexandra Beach

Слободни Соби

  • ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ALEXANDRA BEACH THASSOS SPA RESORT 4+* POTOS THASSOS
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА – HB
27.08-31.08 29.08-31.08 01.09-01.09 01.09-03.09 06.09-08.09 07.09-08.09 09.09-22.09 23.09-26.09
DOUBLE ROOM
2Ad n/a 166 154 n/a 144 n/a 129 98
2Ad+1ad n/a 183 170 n/a 160 n/a 145 113
2Ad+1ad+1ch(0-1) n/a 183 170 n/a 160 n/a 145 113
2Ad+1ch(0-1) n/a 166 154 n/a 144 n/a 129 98
2Ad+1ch(2-11,99) n/a 166 154 n/a 144 n/a 129 98
2Ad+2ch(0-1) n/a 166 154 n/a 144 n/a 129 98
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) n/a 166 154 n/a 144 n/a 129 98
2Ad+2ch(2-11,99) n/a 181 168 n/a 158 n/a 142 111
DOUBLE SUPERIOR  SIDE SEA VIEW
2Ad 186 n/a n/a 162 n/a 162 146 116
2Ad+1ad 202 n/a n/a 178 n/a 178 163 131
2Ad+1ad+1ch(0-1) 202 n/a n/a 178 n/a 178 163 131
2Ad+1ch(0-1) 186 n/a n/a 162 n/a 162 146 116
2Ad+1ch(2-11,99) 186 n/a n/a 162 n/a 162 146 116
2Ad+2ch(0-1) 186 n/a n/a 162 n/a 162 146 116
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 186 n/a n/a 162 n/a 162 146 116
2Ad+2ch(2-11,99) 199 n/a n/a 176 n/a 176 159 129
Минимум Престој  2  2  2  2  2  2  2  1
Stay over tax 3EUR по соба од ден
ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОД 31.07 ДО 31.08
  • ЦЕНИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ALEXANDRA BEACH THASSOS SPA RESORT 4+* POTOS THASSOS
ЦЕНИ ПО СОБА ОД ДЕН СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА – HB
03.08-03.08 07.08-08.08 14.08-23.08 17.08-24.08
DOUBLE ROOM
2Ad 127 127 n/a 158
2Ad+1ad 139 139 n/a 173
2Ad+1ad+1ch(0-1) 139 139 n/a 173
2Ad+1ch(0-1) 127 127 n/a 158
2Ad+1ch(2-11,99) 127 127 n/a 158
2Ad+2ch(0-1) 127 127 n/a 158
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 127 127 n/a 158
2Ad+2ch(2-11,99) 137 137 n/a 171
DOUBLE SUPERIOR  SIDE SEA VIEW
2Ad 149 149 173 n/a
2Ad+1ad 160 160 188 n/a
2Ad+1ad+1ch(0-1) 160 160 188 n/a
2Ad+1ch(0-1) 149 149 173 n/a
2Ad+1ch(2-11,99) 149 149 173 n/a
2Ad+2ch(0-1) 149 149 173 n/a
2Ad+2ch(0-1)(2-11,99) 149 149 173 n/a
2Ad+2ch(2-11,99) 159 159 185 n/a
Минимум Престој  1  1  2  2
Stay over tax 3EUR по соба од ден
ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТИ ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕВРО = 62 МКД
ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОД 31.07 ДО 31.08
Хотел
4 *
Грција
Тасос

Положба: Сместен е измеѓу Пефкари и Потос.
Сместување: 225 соби.Собите се опремени со тераса, клима, телефон, фен, WiFi интернет, фрижидер.
Услуги: Ноќевање со појадок (BB), Полупансион(HB) и Полнпансион(FB)
Содржини: Ресторан, бар(главн бар, бар покрај базенот, бар на плажа),градина на покрив
Плажа: Шљунковито-песочна плажа
Спорт и забава: 2 базена(еден од нив се загрева во април,мај и октомври), анимација, СПА центар.

Услови на Alexandra Beach

Содржини од Alexandra Beach

Коментари (0 коментари)

Alexandra Beach Тасос, Грција

Вашето мислење

Резервациски Број

Пин Код

Име на коментарот

Вашиот коментар

Тип на патување?

  • Бизнис
  • Парови
  • Фамилија
  • Пријатели
  • Соло