Автобуски Аранжмани за 8-ми Март

119€

8 Март Пролом Бања


  • 3 дена / 2 ноќи со Појадок, Ручек и Вечера
  • Превоз со автобус на наведената релација
  • Сместување во Хотел Радан 3*
  • Користење на базени и Велнес центар
  • 8мо Мартовска свечена вечера

89€

8 Март Соко Бања


 • Сигурна Реализација
 • 3 дена / 2 ноќи со Појадок, Ручек и Вечера
 • Автобуски Превоз
 • Разглед на Сокобања
 • Разглед на Лептерија и Сокоград
 • Свечена вечера со жива музика и неограничен пијалок

99€

8 Март Врњачка Бања Хотел Меркур Нови


  • 3 дена / 2 ноќи со Појадок и Вечера
  • Превоз со автобус на наведената релација
  • Свечена 8мо Мартовска вечера со богата музичка програма
  • Секојдневно користење на Аква центарот “Waterfall”: базен со термоминерална вода со температура од 28°C со топови, боди-џет, масажни тушеви, гејзир, Вирпул, тепидариум (топли клупи), финска сауна и турско купатило
  • Секојдневен влез во Велнес центарот “Fons Romanus”

125€

8 Март Луковска Бања – Копаоник


  • 3 дена / 2 ноќи со Појадок, Ручек и Вечера
  • Превоз со автобус на наведената релација
  • Свечена осмомартовска вечера со жива музикаа
  • Користење на надворешен и внатрешен базен со термална вода со температура од 33-35⁰C
  • Користење на Велнес центар (солена соба, парно купатило, сауна, топли клупи – тепидариум, релакс зона)

75€

8 Март Сандански


 • Сигурна Реализација
  • 3 дена / 2 ноќи со Појадок
  • Превоз со автобус на наведената релација
  • Сместување во Св. Никола
  • базен со минерална вода, сауна, римска бања
  • 8 Мартовска свечена вечера со доплата 15ЕУР

99€

8 Март Венеција, Фиренца и Верона


 • Превоз со високо туристички автобус на наведената релација
 • Сместување во хотел со 3* во Лидо ди Јесоло на база 2 ноќевања со појадок
 • Организирана посети на градовите според програмата
 • Организација, реализација и лиценциран туристички придружник за време на патувањето

179€

8 Март Тоскана и Чинкве Тере


Програма на патување: 1.Ден 06.03.2020 (Петок) СКОПЈЕ – МОНТЕКАТИНИ Состанок на групата во 10:30ч.на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски.

159€

8 Март Кападокија


Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е,  во бел камен и бел вулкански пепел познат како “туф”, кој

199€

8 Март Азурен брег


Програма на патување: 1.Ден 06.03.2020 (Петок)                          СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 9 30ч.  Поаѓање во 10:00 часот од