Автобуски Аранжмани за 1 Мај

159€

1 Мај, Врњачка Бања


  • 4 дена / 3 ноќи со Појадок и Вечера
  • Превоз со автобус на наведената релација
  • Секојдневни утрински и вечерни јога вежби со лиценциран јога иструктор;
  • Секојдневно користење на Аква центарот “Waterfall”: базен со термоминерална вода со температура од 28°C со топови, боди-џет, масажни тушеви, гејзир, Вирпул, тепидариум (топли клупи), финска сауна и турско купатило
  • Секојдневен влез во Велнес центарот “Fons Romanus”

79€

1 Мај Соко Бања со Озрен


 • Превоз со автобус на наведената релација
 • Сместување во хотел Бањица 3* во Соко Бања на база 2 ноќевања со полнпансион (појадок-шведска маса, ручек и вечера мени)
 • Организиран разглед на поширокиот центар на Соко Бања со локален водич
 • Организирана прошетка до излетничкото место Лептерија и стариот Сокоград со локален водич
 • Организиран излет на планината Озрен со традиционален првомајски ручек и богато национално мени (јагнешко печено, сокобањско сирење, домашен кајмак и врела погача)
 • Користење на базен џакузи со термо минерална вода