Промоција Грција Хотели

Касандра Прв Крак - Хотели на Промоција

- Цените се информативни изразени во евра за уплати исклучиво во денари 1ЕУР=62МКД со пресметан "EBD Попуст"
- За детален табеларен приказ на цени кликнете на "Повеќе"
- EBD Попустот е валиден за резервации до 28.02.2020
- Колоната со "Екстра" попуст е за комплетни уплати и не се комбинира со LY попустот
- Колоната со "LY" важи за стални патници кој патувале повеќе од два пати преку Ваикики Травел не се комбинира со "Екстра" попустот
Име на ХотелМестоУслугаEBD ПопустЕкстраLYНиска Сезона
По лице од
Висока Сезона
По лице од
Ценовник
Elinotel ApolomareХаниотиUAI-10%/-4%54149» Повеќе
Portes Lithos LuxuryПотидеаHB/UAI-20%-5%-4%52115» Повеќе
Aegean MelathronКалитеаHB/FBДо -35%-5%-7%49116» Повеќе
Miraggio Thermal Spa ResortПалиуриBB/HB/FB/AIДо -30%-5%-4%47126» Повеќе
Ammon ZeusКалитеаHB-15%/-4%47119» Повеќе
Istion ClubПотидеаHB/UAI-10%-5%-4%45104» Повеќе
Kriopigi HotelКриопигиUAI-25%-5%-4%4569» Повеќе
Possidi Holidays ResortПосидиHB/AI-10%-5%-7%3785» Повеќе
Sea LevelПолихроноBB-15%-5%-4%3667» Повеќе
Chrousso VillageПалиуриHB/AI-20%-5%-4%3378» Повеќе
Neikos MediteraneoХаниотиBB-10%-5%-4%3357» Повеќе
Portes BeachПотидеаHB/AIДо -30%-5%-4%3293» Повеќе
Pallini BeachКалитеаHB-15%-5%-4%3286» Повеќе
Kassandra MareПотидеаHB/AIДо -20%-5%-4%3148» Повеќе
Athos PalaceКалитеаHB/AI-15%-5%-4%3181» Повеќе
Atrium HotelПефкохориHB-20%/-4%2650» Повеќе
Port MarinaПефкохориHB/AI-10%/-4%2556» Повеќе
Iris SiviriСивириHB/AI-10%-5%-4%2448» Повеќе
Grandotel HaniotiХаниотиHB/AI-40%/-4%2467» Повеќе
Tresor SousourasХаниотиHB-10%/-4%2458» Повеќе
Hanioti MelathronХаниотиHB-10%/-4%2454» Повеќе
Lesse HotelХаниотиBB/HB-20%/-4%2044» Повеќе
Ilios HotelКриопигиBB-20%-5%-4%1631» Повеќе

Ситонија Втор Крак - Хотели на Промоција

- Цените се информативни изразени во евра за уплати исклучиво во денари 1ЕУР=62МКД со пресметан "EBD Попуст"
- За детален табеларен приказ на цени кликнете на "Повеќе"
- EBD Попустот е валиден за резервации до 28.02.2020
- Колоната со "Екстра" попуст е за комплетни уплати и не се комбинира со LY попустот
- Колоната со "LY" важи за стални патници кој патувале повеќе од два пати преку Ваикики Травел не се комбинира со "Екстра" попустот
- Објектите кој се во заграда (Пример) се за мин. 7 ноќевања од недела до недела.
Име на ХотелМестоУслугаПопустЕкстраLYНиска Сезона
По лице од
Висока Сезона
По лице од
Ценовник
Assa MarisАгиос НиколаосAIДо -20%-5%-7%3686» Повеќе
MakednosНикитиBB/HB-12%-5%-4%1861» Повеќе
Sithonia Beach Thallasso & SpaПорто КарасAI-20%-5%-7%86170» Повеќе
Toroni Blue SeaТорониHB-15%-5%-4%2167» Повеќе
(Toroni Blue Sea Old WING)ТорониHB-10%/-4%1849» Повеќе
Blue DolphinМетаморфозисHB/AIДо -20%-5%-4%3377» Повеќе
Ekies All SensesВурвуруBB-20%-5%-7%4595» Повеќе

Атос Трат Крак - Хотели на Промоција

- Цените се информативни изразени во евра за уплати исклучиво во денари 1ЕУР=62МКД со пресметан "EBD Попуст"
- За детален табеларен приказ на цени кликнете на "Повеќе"
- EBD Попустот е валиден за резервации до 28.02.2020
- Колоната со "Екстра" попуст е за комплетни уплати и не се комбинира со LY попустот
- Колоната со "LY" важи за стални патници кој патувале повеќе од два пати преку Ваикики Травел не се комбинира со "Екстра" попустот
Име на ХотелМестоУслугаПопустЕкстраLYНиска Сезона
По лице од
Висока Сезона
По лице од
Ценовник
AkrathosУранополисAIДо -25%-5%-7%4294» Повеќе
Alexandros PalaceУранополисHBДо -20%-5%-4%3575» Повеќе
Aristoteles Holiday & ResortУранополисAIДо -35%-5%-7%3990» Повеќе

Тасос и Кавала - Хотели на Промоција

- Цените се информативни изразени во евра за уплати исклучиво во денари 1ЕУР=62МКД со пресметан "EBD Попуст"
- За детален табеларен приказ на цени кликнете на "Повеќе"
- EBD Попустот е валиден за резервации до 28.02.2020
- Колоната со "Екстра" попуст е за комплетни уплати и не се комбинира со LY попустот
- Колоната со "LY" важи за стални патници кој патувале повеќе од два пати преку Ваикики Травел не се комбинира со "Екстра" попустот
Име на ХотелМестоУслугаПопустЕкстраLYНиска Сезона
По лице од
Висока Сезона
По лице од
Ценовник
Makryammos BungalowsМакријамосHB-15%-5%-4%47112» Повеќе
Thassos Grand ResortАгиос ЈоанисBB/HB/AIДо -20%-5%-4%4586» Повеќе
Blu Dream PalaceТрипитиBB/HB-10%-5%-4%3289» Повеќе
Aeolis ThassosАстрисHB/AI-10%-5%-4%4959» Повеќе

Пиериа - Хотели на Промоција

- Цените се информативни изразени во евра за уплати исклучиво во денари 1ЕУР=62МКД со пресметан "EBD Попуст"
- За детален табеларен приказ на цени кликнете на "Повеќе"
- EBD Попустот е валиден за резервации до 28.02.2020
- Колоната со "Екстра" попуст е за комплетни уплати и не се комбинира со LY попустот
- Колоната со "LY" важи за стални патници кој патувале повеќе од два пати преку Ваикики Травел не се комбинира со "Екстра" попустот
Име на ХотелМестоУслугаПопустЕкстраLYНиска Сезона
По лице од
Висока Сезона
По лице од
Ценовник
Dion PalaceЛептокаријаHB-15%-5%-4%4386» Повеќе
Litohoro OlympusЛитохороHB-5%-5%-4%3591» Повеќе
Poseidon PalaceЛептокаријаHB/AI-15%-5%-4%3169» Повеќе
Mediterranean VillageПаралијаBB/HB-15%-5%-4%3988» Повеќе

Евија - Хотели на Промоција

- Цените се информативни изразени во евра за уплати исклучиво во денари 1ЕУР=62МКД со пресметан "EBD Попуст"
- За детален табеларен приказ на цени кликнете на "Повеќе"
- EBD Попустот е валиден за резервации до 28.02.2020
- Колоната со "Екстра" попуст е за комплетни уплати и не се комбинира со LY попустот
- Колоната со "LY" важи за стални патници кој патувале повеќе од два пати преку Ваикики Травел не се комбинира со "Екстра" попустот
- Објектите кој се во заграда (Пример) се за мин. 7 ноќевања од недела до недела.
Име на ХотелМестоУслугаПопустЕкстраLYНиска Сезона
По лице од
Висока Сезона
По лице од
Ценовник
Bomo Palmariva BeachЕретријаUAIДо-45%-5%-4%3382» Повеќе
(Hotel Galini)ЕдипсосHB-20%/-4%1540» Повеќе

Јонско Море - Хотели на Промоција

- Цените се информативни изразени во евра за уплати исклучиво во денари 1ЕУР=62МКД со пресметан "EBD Попуст"
- За детален табеларен приказ на цени кликнете на "Повеќе"
- EBD Попустот е валиден за резервации до 28.02.2020
- Колоната со "Екстра" попуст е за комплетни уплати и не се комбинира со LY попустот
- Колоната со "LY" важи за стални патници кој патувале повеќе од два пати преку Ваикики Травел не се комбинира со "Екстра" попустот
Име на ХотелМестоУслугаПопустЕкстраLYНиска Сезона
По лице од
Висока Сезона
По лице од
Ценовник
Messonghi BeachКрфAIДо -30%-5-44877» Повеќе
Gelina VillageКрфAIДо -15%-5%-4%4395» Повеќе
Zante Royal Resort & Water ParkЗакинтосAIДо -20%-5%-4%30,572,5» Повеќе

Атика и Пелопонез - Хотели на Промоција

- Цените се информативни изразени во евра за уплати исклучиво во денари 1ЕУР=62МКД со пресметан "EBD Попуст"
- За детален табеларен приказ на цени кликнете на "Повеќе"
- EBD Попустот е валиден за резервации до 28.02.2020
- Колоната со "Екстра" попуст е за комплетни уплати и не се комбинира со LY попустот
- Колоната со "LY" важи за стални патници кој патувале повеќе од два пати преку Ваикики Травел не се комбинира со "Екстра" попустот
Име на ХотелМестоУслугаПопустЕкстраLYНиска Сезона
По лице од
Висока Сезона
По лице од
Ценовник
Kalogria BeachКалогријаAI-15%-5%-4%6085» Повеќе
Horizon Blu KalamataКаламатаBB/HB///56116» Повеќе
Hinitsa BayПорто ХелиHB-10%-5%-4%4275» Повеќе
Pavlina BeachНифореикаAI-10%-5%-4%4166» Повеќе
Porto RioПатраAI-15%-5%-4%3858» Повеќе
Calamos BeachАтикаAIДо-35%-5%-5%3044» Повеќе