WaikikiWaikiki

Водици

Пакет Аранжмани за Водици

19.01-22.01.2018

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА! 


Пролом Бања

Пролом Бања, Hotel Radan

Автобуски Превоз
3 дена / 2 ноќи
Појадок, Ручек и Вечера
Бесплатно користење внатрешен базен и 2 часа користење Wellness & Spa
Цена: 99€ / 6.140 ден.

Луковска Бања

Луковска Бања, Hotel Jelak

Автобуски Превоз
3 дена / 2 ноќи
Појадок, Ручек и Вечера
Користење: Внатрешен и Надворешен базен со термална вода 33-35 ст..
Цена: 99€ / 6.140 ден.