WaikikiWaikiki

Автобуски пакет аранжмани за 8-ми Март и Велигден

 

20% Попуст
48€

1ви МАЈ ХОТЕЛИ ГРЦИЈА (сопствен превоз)

11% Попуст
169€

Велигден Тоскана и Чинкве Тере (Автобус)

13% Попуст
109€

Велигден Крф (Автобус)

30% Попуст
69€

24ти Мај Ханиоти, 4 дена/ 3 ноќи (Автобус)

15% Попуст
115€

Велигден Војводина (Автобус)

7% Попуст
85€

8-ми Март, Врњачка Бања (Автобус)

18% Попуст
119€

8-ми Март, Венеција, Верона и Фиренца (Автобус)

10% Попуст
99€

8-ми Март Пролом Бања (Автобус)

75€

8-ми Март, Соко Бања (Автобус)

20% Попуст
99€

Hotel Jenny 3* Сивири

Испланирајте го Вашето патување

Лесно и едноставно внесете ги датумите и пребарајте.

Ниско Буџетни Аранжмани

Цени од 49 евра за наем на 7 ноќи за 3 лица.

Патничко Осигурвање

25 денари на ден со целосно покритие.

Туристички насоки

Пакет Аранжмани со Автобус или со Авион.

Early Booking – Грција

Каде би сакале да патувате ?
Одберете дестинација, Хотел или Апартман!!

promo box image1

Најнови објави